GI Joe Cover Girl Karolina Kurkova

GI Joe pic

Het ziet er naar uit dat we een bijna volledige castinglijst hebben voor de opkomende G.I. Joe (2009) film. MoviesOnline schrijft het volgende:

Today IESB has revealed who will play Cover Girl, the object of every Joes affection. The role is apparently going to be filled by Czech super model Karolina Kurkova. She is best known as a Victoria Secret Angel but has since been trying to break away from modeling to work in film. So that is why we are seeing her in this role.

The rest of the cast includes Dennis Quaid (General Hawk), Channing Tatum (Duke Hauser), Arnold Vosloo (Zartan), David Murray (Destro), Sienna Miller (The Baroness – zie foto hiernaast), Ray Park (Snake Eyes), Rachel Nichols (Scarlett), Adewale Akinnuoye-Agbaje (Heavy Duty), Said Taghmaoui (Breaker), Marlon Wayans (Ripcord), Joseph Gordon-Levitt (Rex) and Byung-Hun Lee (Storm Shadow) in the live action G.I Joe directed by Stephen Sommers set to be released August 7, 2009.

Als ze geen pop-ster op het oog hebben om een film om zeep te helpen, dan vinden ze wel een top-model zonder acteer-ervaring om de taak te vervullen. En ik moet toegeven, ik ben onder de indruk van die supersexy verschijning…uhum…maar even serieus. Heeft Cover Girl een belangrijke rol in de film? Gaat het hier over de zoveelste poging om met eye-candy bezoekers aan te trekken? Gaat dit niet ‘het serieus’ van de film omlaag halen net zoals Jessica Alba dat op haar eentje heeft kunnen klaarspelen met de Fantastic Four films? En wat met Betty en Veronica, Mary Anne en Ginger, Scarlet en Lady J?

De film spreekt me niet echt aan op dit moment. Ik ben benieuwd naar die eerste trailer. Ik zou er hoe dan ook geen geld willen op wedden dat deze film niet zal floppen. En dat is een spijtige zaak, want er was wel degelijk iets goeds met het materiaal mee aan te vangen. Maar nu met de intrede van top-modellen begin ik toch te twijfelen aan de geloofsbrieven van de makers. Wat vinden jullie trouwens van de nieuwe aanwinst? Hieronder zijn een paar pics.

***Related Posts***
31/05/2012: Dure G.I. Joe: Retaliation reshoots verschuift release naar 2013
27/03/2012: G.I. Joe: Retaliation posters + trailer
15/06/2009: G.I. Joe regisseur Stephen Sommers opzij gezet
03/02/2009: G.I. Joe: The Rise of Cobra posters + trailer
16/02/2008: Rachel Nichols in G.I. Joe: The Rise of Cobra

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *