The Comebacks poster

The Comebacks

Ik moest meteen denken aan de poster van Committed (2005) toen ik deze zag voor de spoof-komedie The Comebacks (2007) van regisseur Tom Brady (The Hot Chick). Maar er waren uiteraard nog andere gelijkaardige exemplaren waar de achterkant van een slanke babe werd aangevoerd, ik denk dan aan de For Your Eyes Only poster of deze van The Transporter 2. Op deze poster van The Comebacks staat dat de prent gemaakt is door de producers van Wedding Crashers (2005), maar dat wil in geen geval zeggen dat dit koekje op dezelfde manier zal smaken. Zeker wanneer je met andere acteurs, scenaristen en een andere regisseur aan het werken bent.

Korte inhoud: Coach Fields (David Koechner) is werkelijk de allerslechtste footballcoach die je je kunt voorstellen. Samen met zijn gezin verhuist hij naar Plainfolk, Texas om een nieuwe start te maken. Maar als hij dan een nieuw team opzet en helemaal opnieuw wil beginnen, ontdekt hij dat hij een team heeft met alleen maar losers en idioten. Maar hoewel Fields er een hard hoofd in heeft dat zijn jongens en meisjes (Noureen DeWulf) ooit fatsoenlijk football leren spelen, besluit hij zich toch voor zijn team in te blijven zetten.

De trailer van de film moet in ieder geval één van de zwakste komedie trailers zijn die ik de laatste jaren heb gezien. Maar er zal hiervoor wel een markt bestaan. Die andere zwakzinnige sport-komedie , The Game Plan (2007) (zie poster) van Andy Fickman met The Rock in de hoofdrol, staat zelfs momenteel op #1 aan de Amerikaanse box-office. Amerikanen zijn blijkbaar gek op die dingen. We zullen zien of deze film ook evenveel succes zal hebben. The Comebacks komt op 19 oktober 2007 uit in de States, bij ons is alsnog geen releasedatum bekend.

1 Comment

  1. KomeetQ

    Los van de knappe poster, belooft de trailer weinig goeds.

    Was de poster van Layer Cake ook niet met een paar vrouwenbenen???

    Reply

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *