Catwoman in Batman 3 ?

De tweede Batman, The Dark Knight (2008), is nog niet uit of er zijn al plannen voor een derde Batman, én volgens de eerste geruchten zou Catwoman haar intrede doen in Batman 3. De film Catwoman (2004) moet zonder enige twijfel de zwakste comic zijn uit de geschiedenis. Ja, zelfs nog slechter dan pakweg Rise of the Silver Surfer (2007), Batmat & Robin (1997), Hulk (2003), Daredevil (2003), Elektra (2005) of Barb Wire (1996) – en deze films deden al zo goed hun best om zichzelf belachelijk te maken. Maar dat het personage zeker wel charisma had in haar strakke pakje bewees Michelle Pfeiffer eerder in Batman Returns (1992). En op Cinemablend stond het volgende te lezen:


Catwoman picBatman pic

Catwoman (2004) & Batman Begins (2005) © Warner Bros.

Even more exciting than the idea that we may get the Joker in more than one movie is the identity of another villain who may be in Batman 3. According to our source, “it could also include a certain female feline as well.” Bear in mind that the script for Batman 3 hasn’t been written yet, so it’s all just talk at this stage. But if this really is something Nolan is kicking around for a future Batman project, then don’t be surprised to see a few hints at the future arrival of Catwoman in The Dark Knight.

Enerzijds zou ik denken bad idea, gezien de slechte herinneringen van de Halle Berry-versie. Aan de andere kant heb ik gezien wat regisseur Christopher Nolan kan doen met personages die ten dode waren opgeschreven. Dus, waarom niet? Ik zou er niets op tegen hebben om Jessica Biel te zien rondsluipen in een strak pakje. Wat denken jullie?

***Related Posts***
08/08/2008: Catwoman casting
Catwoman posts
Batman posts

12 Comments

 1. Depechie

  Michelle Pfeiffer was inderdaad gewoon subliem in Batman Returns, is moeilijk te overtreffen !
  Maar een langs de andere kant mogen ze het van mij ook gerust proberen. Misschien een Natalie Portman ?

  Reply
 2. Blackmoom

  liever geen catwoman. dan nog liever harlequin – de vriendin van The Joker. Het Catwoman personage heeft letterlijk en figuurlijk te weinig om het lijf.

  Reply
 3. O

  Na Joker in the Dark Night is het mogelijk dat The Pinguin Gotham city gaat aanvallen. vergelijk The Pinguin met Harvey Dent z’n looks en manier van doen… Het muntje waarmee hij speelt, die lach op z’n kop… Zou wle vet zijn, Pinguin blamed Batman voor de dood op Rachel 😀

  Reply
 4. nekke

  het zou cool zijn mocht robin meedoen!

  Reply
 5. Accu

  het zou niet “cool” zijn!! Geen Robin, NOOIT MEER!

  Reply
 6. joker

  nem dan tenminste harley quin jah, catwoman hebben we al, penguin blijft leuk en miss johnny depp als riddler of overnemen van de joker, maar niet nog een catwoman, 1tje was genoeg

  Reply
 7. kefke

  naar verluidt zou johnny depp als the riddler opkomen in film 3 samen met cher (!) als catwoman

  Reply
 8. danny

  he mensen ik kijk elke week om te zien hoeveel the dark knight e.a. films het wereldwijd doen en, maar ik heb een fout geconstateerd op de sites van wikipedia en imdb.com. volgense deze sites heeft de film get smart iets meer dan billioen opgeleverd wereldwijd en saat op de 4de plaats in the box office all time box office movies worldwide. Dit lijkt mij onwaarschijnlijk. See for yourself hieronder.

  http://www.imdb.com/boxoffice/alltimegross?region=world-wide

  http://en.wikipedia.org/wiki/Get_smart_film

  vreemd dat ik hier niets van heb gelezen of op het journaal heb gezien zelfs als je googled vind je deze info niet.
  wie kan hierover wat duidelijkheid over verschaffen.

  groetjes Danny

  Reply
 9. Bricksy

  Ken je teksten, Harlequin was niet de vriendin van de Joker.. Ze heette Duela Dent, de dochter van Two Face Harley Dent. Het zou een mooi followup zijn, want dan maakt Robin zijn intrede. Hij heeft haar in de picture gebracht.

  Reply
 10. accu

  Harlequin was wel degelijk een love interest van The Joker. Lees de teksten.

  Reply
 11. Robin Hood

  Er mag geen 3e film komen .. echt niet!
  The Dark Knight is verschenen met succes, verpest het niet door een sequel te maken op een goed afgerond verhaal. Of er moet een grote tijdsprong in zitten. Batman is door The Dark Knight vereeuwigd.

  Reply
 12. wilfred vriesch

  Maar één geschikte catwoman en dat is lucy liu, die kan jumpen, fantastisch, verder deze regisseur heeft laten zien goed de schurken te regisseren. Graag nog veel meer.

  Reply

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.