Pirates of the Caribbean: At World’s End trailer

Een paar van jullie hebben m’n oren afgezaagd via emails met de aankondiging van de nieuwe Pirates of the Caribbean: At World’s End (2007) trailer. Hier ie hij dan! 🙂 En voor de liefhebbers is hier ook de High Definition trailer. Kapitein Barbossa, Will Turner, Elizabeth Swann en de crew van de Black Pearl moeten naar het einde van de wereld reizen om Kapitein Jack Sparrow en de Black Pearl te redden. Daarnaast moeten ze nog eenmaal de handen in elkaar slaan om Lord Cutler Beckett, James Norrington en de kwaadaardige Davy Jones te verslaan. Deze hebben namelijk een unie gesmeed om alle vrijheidslievende piraten van te aardbodem te vegen…Op 23 mei 2007 bij ons in de zalen. Laat even weten in de commentaren wat jullie vinden van de nieuwe trailer.

***Related Posts***
07/10/2008: Depp krijgt $75M voor Pirates of the Caribbean 4
18/06/2007: Chinese censuur knipt Chow Yun-Fat uit At World’s End
30/05/2007: Pirates of the Caribbean: At Worlds End breekt records
13/01/2007: Pirates of the Caribbean: At World’s End posters
12/11/2006: Keira Knightley stopt na Pirates of the Caribbean At Worlds End


*** Pirates of the Caribbean: At World’s End trailer ***

14 Comments

 1. BlackMoon

  Het is een stoere trailer, misschien wel iets te lang. Aan het einde krijgt men trouwens een glimp van Bill ‘bootstrap’ Turner – de vader van Jack Sparrow. Is dat nu trouwens keith richards.. daar was toch sprake van?

  Reply
 2. roy

  nice nice. ziet er goed uit. Mix van deel I en II. Waardige afsluiter lijkt me

  Reply
 3. Miiki

  Ben niet zo onder de indruk eigenlijk. Knappe shots, maar geen echt wow-geveoel. Lijkt een beetje op de trailer van Dead Man’s Chest, maar dan met iets meer kanongeweld. Uiteindelijk wordt het zo een iedereen vs iedereen film in de zelfde lijn als LotR: Return of the King.
  Waarschijnlijk zal er nog een 2de trailer komen…iets korter, iets strakker, … iets overtuigender.

  Reply
 4. Richard

  Nou, trailers maken kunnen ze wel!!! Vooral op het eind lieten ze knap werk zien qua computerwerk. Ziet er toppie en uitnodigend uit vind ik. Maar uiteindelijk is het verhaal en de regie nog belangrijker, en dat miste ik een beetje in het tweede deel… maar dat zie ik pas in de bios 🙂

  Reply
 5. Sander

  dit wordt blijkbaar mijn favoriete Pirates; humor van de tweede film, verhaal van de eerste, en de actie uit LotR maar dan op water 😀

  one question: what’s with the bucket?

  Reply
 6. Stefaan

  In de trailer volgen de fades elkaar iets te snel op, vind ik. Verbluffende computeranimatie, dat wel, maar voor de rest mocht het voor mij toch nog iets meer zijn.

  En voor diegenen die nog drie dagen geduld kunnen uitoefenen: Op 24 maart verschijnt de trailer van Ratatouille. Een film waar ik toch ook wel reikhalzend naar uitkijk.

  Reply
 7. Bert

  De trailer oogt bijzonder afgewerkt, hopelijk is de film dat ook. Benieuwd of de -wel erg- hoge verwachtingen ingelost zullen worden. Wat Keith Richards betreft: ja, hij komt wel degelijk in de film voor.

  Reply
 8. Mike

  @BlackMoon: “Bill ‘bootstrap’ Turner – de vader van Jack Sparrow”
  Watblieft? misschien moet je de films nog eens herbekijken, Bootstrap is Will Turners vader, niet Jacks.
  En over dat shot, lijkt me eerder op Jack dan op Keith volgens mij hoor..

  Bij de weg, leuke trailer, dat hele piraten bijeenkomst gedoe vind ik maar lame, “Pirate Lords from the 4 corners of the world..” en iets te veel fantasie, maar wat wil je na DMC.
  Voor de rest, laat maar komen. Hopelijk veel Jack en Barbossa acteer werk, die 2 zijn geweldig.

  Reply
 9. tagoean

  ziet er best fijn uit…
  Ik vind die pirate player wel vervelend… die balk gaat nie weg. Maar kvind de trailer zelf nog wel boeiend… Nu ja ik ben wel fan van de pirates saga… vind johnny depp er echt wel geweldig in…
  groeten, mijn beste
  http://www.tagoean.be 😉

  Reply
 10. MM

  aarrrgh…krijgen jullie niet genoeg van die piratenfilms. Het is gewoon hetzelfde als in de vorige delen, maar dan met iets meer schepen en nog iets meer screentime voor het typetje van Jack Sparrow. Ik heb te weinig pinten gedronken om echt te kunnen genieten van die popcorn film.

  Reply
 11. Bieke

  Mja… ik kan er niet aan doen, maar ik vind die piratenfilms super!! Ik verlang al naar het volgende deel…

  Reply
 12. POTC FAN!!!!

  DIT IS WAARSCHIJNLIJK 1 VAN DE BESTE FILMS OOIT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  I (L) PIRATES!!!!!!!!

  Reply
 13. gh

  in vergelijking met de vorige pirates trailer, overtreft dit alles. eindelijk de trailer van het vervolg op dead man’s chest.
  Zeker afw8ten naar THE WORLD PREMIERE

  Reply
 14. Pien

  Super Trailer! ik was al dol op de pirates films 1&2 en ik kan (zeker nadat ik deze trailer heb gezien) niet wachten om deel 3 ook te zien!!
  😀

  Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *