Arnold Schwarzenegger in Terminator 4

Terminator 4 Volgens de mensen van MovieHole zou Arnold Schwarzenegger dan toch terugkeren als Terminator in de opkomende Terminator Salvation (2008). Maar als men het nieuwsbericht mag geloven zou hij enkel een cameo-rol vertolken en er dus een presentatie zal gebeuren van een nieuwe (en jongere) Terminator. Dit komt niet echt als een verrassing, Arnold heeft het druk als gouverneur, hij wordt er niet jonger op en zijn gezondheid is niet echt opperbest.

“I think it’s in his contract [to make an appearance]”, MGM CEO Harry Sloan told The Boston Herald, confirming that it’ll probably only be a ‘cameo’.

According to Sloan, they’re on the hunt for another actor to play the new Terminator, though (There was talk at one stage of Vin Diesel… but I’d say that idea is long forgotten). No doubt, John D. Brancato and Michael Ferris, have written the film with someone in mind.

Vin Diesel als Terminator, dat had lachen geweest. Dan nog liever Jean-Claude Van Damme. Hoe dan ook, ik sta hier echt niet op te wachten. De gesprekken rond T4 blijven nu al een paar jaar aanslepen en als ze een stevig script hadden dan had er al wat meer schot in de zaak geweest. Tenzij ze natuurlijk de hoop blijven koesteren dat Arny terugkeert voor een hoofdrol, wat bijzonder onwaarschijnlijk lijkt. Hebben jullie nog ideeën van wie de nieuwe Terminator moet worden – ook al vind je eigenlijk dat er nooit een T4 zou moeten komen?

40 Comments

 1. Mike

  In een manier, zou ik zeggen, laat maar komen, als er een leuk script is, goede acteur prestaties en regiseur.
  aan de andere kant, het verhaal is zowat helemaal uitgelegd, laat het rusten, geen kans op verkloten van de serie, 3 ging me nog, dankzij effecten en actie, en het leuke eind, maarjah, na slecht komt meestal…. ja
  en trouwens, zou nooit hetzelfde zijn zonder Arnie..

  Reply
 2. >P>Shifty

  The Terminator is één van DE klassiekers. Eén van de paar films die je moet gezien hebben, als mens 😉 Al die nachtopnamen, electronische muziek, paranoia, het brutaal maar nu eens echt script-verantwoord geweld. Een opeenstapeling van memorabele scenes. Arnie IS een robot. Als een automaat gaat hij op zijn doel af. Geen angst, geen woede, geen trots of mededogen. Geen enkel gevoel, punt. Gewoon zijn programma dat loopt…Subliem!!!
  Judgement Day was een eervolle goeie sequel.
  Rise of the machines vond ik maar zwakjes. Meer een roetsbaan.

  Reply
 3. johan

  …een cameo voor lance henriksen?

  Reply
 4. Arne

  Liefst geen vervolg en zéker geen serie. Kijk maar naar die afschuwelijke RoboCop serie.
  Maar Hollywood zal het nooit leren, als ze ergens geld in zien, zullen ze het proberen te pakken.
  Het zal niet snel veranderen vrees ik.

  Met of zonder Arnie, een vierde is er écht teveel aan.

  Reply
 5. Mike's Webs

  Hadden ze het verhaal bij deel drie niet mooi afgesloten? (Wat mij betreft wel hoor…). Laat Arnie gewoon lekker politiek bedrijven en het Terminator-concept op de plank liggen. Begin zo langzamerhand een beetje sequelmoe te worden. Hoewel ik Vin Diesel wel grappig had gevonden als Terminator…

  Reply
 6. tagoean

  Ik denk dat “auch” hier voral van toepassing is. Pijnlijk gewoon. De governator is bij mij althans absoluut niet meer gewenst in het witte doek. En op terminator IV zit ik zeker ook niet te wachten

  Reply
 7. MM

  Ik hoop gewoon dat ze niet afkomen met een wrestler die Schwarzenegger impressies zal doen. Misschien moeten ze gewoon kiezen voor een goed acteur die gewoon zelf een ’terminator’ neerzet. Kijk naar Terminator 2. De slechterik was gewoon bijzonder knap en hij steelde zelf de show van Arny.

  T-X in T3 was gewoon een verkeerde acteurs-keuze. Kristina Loken oogt mooi maar meer moet je er niet van verwachten.

  Reply
 8. melissa

  anorld moet blijven zonder hem is er niks meer aan :S

  Reply
 9. Solshard

  Ik vind zeker dat er nog een deel 4 moet komen, want de oorlog met de robot’s moet eigenlijk nog beginnen en dit kunnen ze in deel 4 laten zien als slot van de film. Arnold hoeft voor mij niet prosee de hoofdrol te hebben maar een klein rolletje toch wel zeker, zoals bijv. dat ze hem terug in het verleden sturen zoals in deel 1, 2 en 3 om opdrachten te vervullen. Wie er zeker wel nog in moeten spelen is Patrick (deel 2) en Kristanna Loken (T-X deel 3).

  Als arnold zelfs geen klein rolletje in deel 4 heeft, is het geen Terminator meer! Nou, meschien wel dan als Patrick en Kristanna er nog in spelen.

  Owja in deel 1 hebben ze ook nog een man in het verleden gestuurd (1984) die de vader is van John Conner. Hij kan dan ook nog in deel 4 komen spelen.

  I’ll be back.

  Reply
 10. Solshard

  Ik vind zeker dat er nog een deel 4 moet komen, want de oorlog met de robot’s moet eigenlijk nog beginnen en dit kunnen ze in deel 4 laten zien als slot van de film. Arnold hoeft voor mij niet prosee de hoofdrol te hebben maar een klein rolletje toch wel zeker, zoals bijv. dat ze hem terug in het verleden sturen zoals in deel 1, 2 en 3 om opdrachten te vervullen. Wie er zeker wel nog in moeten spelen is Patrick (deel 2) en Kristanna Loken (T-X deel 3).

  Als arnold zelfs geen klein rolletje in deel 4 heeft, is het geen Terminator meer! Nou, meschien wel dan als Patrick en Kristanna er nog in spelen.

  Owja in deel 1 hebben ze ook nog een man in het verleden gestuurd (1984) die de vader is van John Conner. Hij kan dan ook nog in deel 4 komen spelen.

  I’ll be back.

  Reply
 11. Solshard

  Weet je wie ook de Terminator kan spelen?
  Lou Ferrigno, hij is eigenlijk de gene die alle films van de Terminator moest spelen.
  Want vroeger met buddybuilding was Lou 3e plaats en Arnold 1e. Als de rolle toen omgedraait waren was Lou eigenlijk de Terminator.

  Lou Ferrigno staat bekend als The Incredible Hulk van de jaren 80 en 90.

  Hij is nu 56 (3 jaar jonger dan Arnold).

  Reply
 12. patrick

  kut zooi geen terminator zonder Schwarzenegger

  en zo niet dan mickey rourke zie zou het goed spelen

  Reply
 13. Roland

  Ik vind dat Arnold de enige echte Terminator is. Als hij de rol niet zou willen/kunnen spelen dan maar geen Terminator 4. Ik denk als Arnold een jaar gaat trainen dat het een zeer goeie comeback kan worden.

  Reply
 14. Rocky

  Wat praten jullie voor onzin. ER MOET een vevolg komen want 3 had een soort open einde.
  Maar als arnold niet speelt dan hoeft er van mij geen 4 te komen.

  Reply
 15. movie lover

  als er echt niemand is wil ik die rol wel hahahahah
  maar zonder gekheid als Arnie het niet doet word het nooit een t4 alleen hij kan die rol vervullen

  Reply
 16. Alexander Deprez

  T4 zonder arnold gaat niet. De film dankt zijn populariteit aan arnold en omgekeerd. Dit zeg is als arnold fan, maar als film fan moet ik zeggen dat ze het in T3 al verneukt hebben. Ik bedoel, waarom hebben ze Edward Furlong (jonhn conor uit T2) niet gevraagd voor de rol van John Connor? (btw, op IMDb.com las ik bij de filmlijst van Edward Furlong dat er geruchten zijn dat hij John Connor zou vertolken in T4). Ook iets dat ze verkeerd hebben gedaan in T3 is lachen met de sterkte terminator (roze zonnebril, talk to the hand, de andere terminator die arnies kloten vasgrijpt en hoewel hij een cyborg is toch een vreemd grimas trekt, dit verneukt het personage). Mijn menig, laat dat idee maar vallen. No arnie, no T4

  Reply
 17. Cyrano

  Arnold est un bon acteur pour terminator 4….le news sur mon site

  Reply
 18. antiboyy

  terminator 4 moet er zeker komen met arnold want zonder arnold is het geen terminator film.
  1 en 2 vond ik zeker goed echte klasiekers kan ik blijven zien maar 3 vond ik egt slecht en dat vond ik egt jammer omdat 1 en 2 echt zo goed waren. jammer van 3 vind ik de tegenstander en dat het niet meer egt zo serieus is zoals al eerder hier in de form werd gezegt zoals die roze bril en talk to my hand en al die onzin dat hoort gwoon niet in een terminator film het moet gewoon keihard zijn zoals 1 en 2 en dat john conner door een andere acteur wordt gespeelt is helemaal kut die gozer bakt er niks van ze hadden gewoon edward furlong moeten nemen dus het is nu wel duidelijk dat 3 een misser is en hopelijk wordt 4 ook niet zo een misser en arnold en edward moeten erin zitten
  oke moest dit even kwijt want ik ben een grote terminator fan

  Reply
 19. ronnie

  Laten ze anders Dolph Lundgrun eens nemen als een terminator, die heeft bijna dezelfde bouw als schwarzenegger.
  En het zou leuk zijn als ze in deel 4 zouden laten zien hoe het allemaal begon en wanneer het verzet skynet eindelijk voorgoed verslaat.

  Reply
 20. TERMINATOR-FAN

  ik hou van arnold en al zn films.
  en ik hou dus ook van terminator.
  en heb al die terminator films gezien,
  ik vind ze geweldig!
  en er moet echt een T4 komen
  MET arnold anders is het geen Tfilm.
  x TERMINATOR-FAN

  Reply
 21. ik

  Hoop dat er drie nieuwe delen komen, en dat we de oorlog te zien krijgen tussen mens en machine ,dat zou vet zijn,

  Reply
 22. seiko

  ik vindt het wel dat het vin diesel moet zijn hij is een egt een goeie acteur want arnold is een robot in deze flim ik denk dat vin diesel wel geschikt is

  Reply
 23. Jeff

  als terminator fan zeg ik dit:
  T1, T2 en T3 zijn allenmaal gewoon weg vet.
  en als T4 komt zonder arnie dan hebben ze die hele film voor niks liggen maken want niemand kan de rol vervangen van terminator.
  ik bedoel we zijn arnie gewend van deel 1 2 en 3

  Reply
 24. Flipper

  Hmmm…, het kwistig rondstrooien van een flinke portie geweld… kan ook in andere films. Deel 1 en 2 waren (als je van het genre houd tenminste ?) best in orde. Vanaf deel 3 dus zie dat er eigenlijk qua geweld ?-scenes veel gekopieerd is. Meer van hetzelfde dus. Daarom had het van mij bij deel 1 en 2 kunnen blijven. Rambo 4 (jaja, is in de maak !) zal n.a.w. ook een aanfluiting blijken, met een nu… inmiddels zielige- en dus té oude acteur (Sylvester Stallone).
  Men borduurt teveel in hetzelfde stramien door op oude(re) successen, zoals bijvoorbeeld ook: Deathwish, met C. Bronsson. Tsja, deel 1 en 2 daarvan zijn goed… Wat daarna komt (maar liefst nog 3 delen ???!) is crap ! Nóg een voorbeeld: Evil Dead. Deel 1 was (als je van het genre houdt dus ?) ook best in orde, deel 2 werd al minder- en deel 3 was meer komisch dan horror ! Kortom: men gaat te lang door met dit soort zaken !!!
  Flipper

  Reply
 25. RM

  t4 moet gewoon komen met arnold uiterraad als dat niet het geval is moet er geen 4e deel komen want dat zou zonde zijn en dan zou het 4 deel zoizo al verpest zijn. 1 en 2 waren echt heel goed 3 vond ik maar niks ging een beetje de komische kant op in bepaalde scenes wat heel erg zonde is duzz als er een 4e deel komt verwacht ik er wel wat van zoizo veel beter als 3 moet ie zijn want dat was gewoon echt een mislukt deel want de image van de terminator eigenlijk verpest heeft

  Reply
 26. Encinsan

  Mensen, de nieuwe Terminator film (oftewel deel 4 genaamd Termintor Salvation) die in 2009 uitkomt is de eerste film van een nieuwe Terminator trilogie. Arnold doet een cameo en er zal een nieuwe terminator worden geintroduceerd, hoe erg ik het ook vindt. Als er dan toch iemand anders dan Schwarzenegger de rol gaat vervullen, waarom dan niet iemand die op hem lijkt, zoals (voormalige bodybuilder) Ralf Moeller. Deze kerel heeft ook een bijrol in Gladiator gespeeld en heeft wel iets van Arnie. Mijn stem gaat naar hem uit. Check hem maar uit, gewoon via google 🙂

  Reply
 27. gilles

  hij moet die film maken hij is de beste en ik ben zijn grootste fan van de terminator ik hoop dat hij de terminator4 maakt

  Reply
 28. gilles

  HIJ IS STOER EN MOET DIE FILM MAKEN VOOR MIJ

  Reply
 29. danny

  vin diesel als die nieuwe terminator zou pas echt vet zijn die kerel is gruwelijk/

  Reply
 30. Terminator model 101

  terminter 4 moet gewoon komen met arnold zo niet dan moeten ze deel 4 niet eens maken wat zonder arnold kan gewoon echt niet niemand kan zijn plaats vervangen!

  Reply
 31. Rob

  Waarom Arnie zo nodig in de film van T4 en T5?

  We hoeven immers niet meer terug naar het verleden, omdat we nu bij Judgement Day zijn gekomen! We kunnen nu alleen nog maar vooruit. In T4 zie je waarschijnlijk alleen maar het ontstaan van de T-101 en wellicht de T-1000. De T-101 hoeft nu alleen maar van de band te komen en rond te knallen. We hebben deze allang in actie gezien en dat was ook geen Arnie! Alleen Arnie als de T-101 onder vermomming en vlees, omdat dit vereist is in de terugzending. Dus Arnie kan wel een bijrol hebben, maar is niet meer noodzakelijk. Het gaat nu alleen maar om de Computers en de Mens. Een goeie Connor dus en eventueel dezelfde kerel van de T-1000 en in T5 de dezelfde persoon voor de T-X.

  Misschien nog wat extra robots, zowieso de flyers en de grote dreadnoughts van T1 en T2 van de flashbacks…

  Reply
 32. Lennart

  Hey allemaal. Ook ik zit niet te wachten op een vervolg zonder Arnold, maar dat wil niet zeggen dat het niet kan. Mits het verhaal goed is en een combinatie met een goede regisseur en acteurs.
  Ik heb ook Predator gezien. In deel 1 speelde Arnold mee, in deel 2 niet. Toch was deel 2 niet superslecht, helaas kon het echter deel 1 niet overteffen, maar dat had naar mijn idee meer met het verhaal te maken dan met de afwezigheid van Arnold.
  Overigens vond ik ook deel 3 van Terminator goed, en moet er gewoon een vervolg komen, het verhaal is nog niet af! Dus… met of zonder Arnold.
  Ook kan ik trouwens de attractie Terminator 3D aanbevelen in Universal Studios in Californie, een direct interactief vervolg op T2!! (ligt minder dichtbij dan de Efteling ja, maar toch…)

  Reply
 33. Y.

  ik heb gelezen dat Common er misschien ook in speelt ^^

  Reply
 34. bigmen99

  volgens IMDB word Josh Brolin de nieuwe Terminator

  en de film komt in 4 June 2009 in de bios (Netherlands)

  Reply
 35. Miiki

  misschien een detail, maar er zijn “related posts” die verwijzen naar RECENTERE BERICHTJES dan dit.

  Misschien een hint.

  Reply
 36. amar

  DIT ZOU SPEKTAKEL ZIJN…ALS DEZE BODYBULDER ALS DE TERMINATOR ZOU KOMEN…
  LO IS BEKEND VAN DE ORGINAL TV SERIE HULK…EN HEEFT OOK SAMEN GESPEELT MET ARNOLT IN HERCULES…HIJ KWAM DE 3E PLAATS MET MR UNIVERS…

  Reply
 37. se7en

  arnold is DE ultieme terminator , en als er ECHT een andere zou komen dan zou DE ROCK ook ruig geweest zijn, maar Arnold zou hm toch moeten zijn !

  Reply
 38. _Asci_

  Mocht je de meer recentere artikelen ook lezen in ‘related posts’ zou je al weten dat Roland Kickinger de nieuwe Terminator is.

  Reply
 39. muslim

  ja, zonder arnold zal niet echt terminator 4 zijn
  niemand anders kan zijn plaats nemen.ik vind gewoon dat hij terug moet komen.
  als ze niet echt kunnen oplossen, vind ik dat “jean claude van damme” mag komen?

  Reply
 40. britt

  Ah! dam! Arnold is de man voor de film, dan moet je hem nie gaan vervangen he?
  Jammer! toch maar ff kijken dan xD

  Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *