Black Snake Moan, met Christina Ricci en Samuel L. Jackson

Sommige mensen zullen ongetwijfeld Black Snake Moan (2006) beschouwen als de triomfantelijke terugkeer van de Hustle & Flow (2005) regisseur, Craig Brewer, met een aangrijpend verhaal over verlossing, absolutie en de gastvrijheid van het zuiderlingen. Andere gaan deze films waarschijnlijk zien als een domme exploitation film van geen enkel belang. En toch denk ik dat de waarheid ergens in het midden moet liggen, en wordt dit een zeer ontspannende film. Er is immers niets verkeerds aan een prent waarin een verrukkelijke Christina Ricci iedereen in haar beurt verleidt, inclusief het publiek. Dit gemengd met een misschien wel verrassende Justin Timberlake en een charismatische en autoritaire Samuel L. Jackson, in een bloedhete atmosfeer van zweet en bier: dit is gewoon quilty pleasure waarvan ik verzot op ben.


Black Snake Moan_01Black Snake Moan_02Black Snake Moan_03

Korte inhoud: Christina Ricci speelt de rol van de nymfomane Rae. Een meisje dat vroeger misbruikt is, verlaten door haar moeder, en bijna iedere man van het dorp wel gehad heeft. Jackson speelt Lazarus Woods, bij wie Rae op een dag zijn pad kruist. Woods besluit Rae vast te houden in zijn huis om een dame van haar te maken en haar te genezen van haar seksverslaving. Hier vinden jullie de trailer.


Samuel L JacksonChristina RicciSamuel L Jackson 2Christina Ricci 2Justin TimberlakeChristina Ricci 3Christina Ricci 4
trailer,preview,2006,black snake moan,christina ricci,samuel l jackson,justin timberlake,hustle and flow,craig brewer,poster

© 2006 Paramount Classics

Een nymfomane Christina Ricci aan de ketting, een wild beest met een onweerstaanbare drang naar seks, wie zou dit nu willen missen. Verwacht niet al teveel diepgang of bijzondere levenslessen, maar pure 80’ties entertainment. Ben tezelfdertijd ook wel benieuwd wat Timberlake ervan zal bakken. Hij heeft ondertussen al in heel wat films gespeeld, maar is me tot nu toe nog nooit echt opgevallen. En zoals we kunnen verwachten van een regisseur die is opgegroeid met de blues, zullen we ook wel kunnen genieten van het muzikale aspect in de film. Het wordt zondermeer een soort Pulp Fiction, maar dan met een vettig accent uit het zuiden. De film zou rond mei 2007 bij ons moeten uitkomen.


*** Black Snake Moan trailer ***

3 Comments

 1. tagoean

  Dave, je bent mijn held 😀
  het lijkt me best een leuke prent te zullen worden.
  ik groet u!

  Reply
 2. Gregg45

  niet enkel nymfo, maar blijkbaar ook anorexo.
  concept van de film wel leuk. de geknipte rol voor Jackson.

  Reply
 3. tagoean

  Wees gerust echt veel verwacht ik er niet van, al ziet het er wel nog een leuke verstand op nul film uit 😀 De officiële grindhouse trailer is uit, al gezien? http://www.apple.com/trailers/weinstein/grindhouse/trailer/ groeten

  Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *