Pin-up Keeley Hazell in Baywatch the movie

Lijkt me eigenlijk een logische zet van de makers om populaire pin-up modellen te gebruiken. Wat is “Baywatch” anders dan een exhibitie van rondborstige babes die de elasticiteit van hun rode swimsuits graag uittesten tijdens een of andere beach-rescue, al dan niet in slow-motion. Baywatch?…Babewatch! Maar toch wel verrassend dat ze iemand nemen ZONDER enige acteer-ervaring.

Of toch een beetje ervaring. Keeley Hazell is één van de naaktmodellen in Cashback (2006). Maar dat is ook niet echt een sprekende rol voor het 20-jarige model. Maar blijkbaar zoeken de producers naar een manier om Baywatch (2007) terug in de aandacht te brengen. Ze moeten trouwens nog altijd een gepaste en bekwame regisseur vinden die dit project aandurft. Tot nu toe lijkt niemand interesse te vertonen. Ook Eli Roth wil de film zelf niet regisseren, ook al werd bekend dat hij misschien executive-producer zou worden.Een remake van een tv-show is niet meteen een formule voor een geslaagde prent, laat staan een remake van een ‘slechte tv-show’. Nochtans is dit het soort film die veel volk naar de bioscoop kan trekken, die allemaal tuk zijn om schaargeklede celebrities in actie te zien. Ook wel de Daisy Duke Factor genoemd. Maar naast Keeley zijn er nog niet veel namen bevestigd. Er was sprake van Pamela Anderson en Jessica Simpson, maar Imdb heeft het project van haar site gezwierd. Ik lig er niet wakker van, maar we zullen wel in de toekomst zien wel babes hun carrière op het spel willen zetten.

Volgens Contact Music zou het model in de aandacht zijn gekomen nadat ze werd uitgeroepen als Babe van de Maand in de Amerikaanse-editie van Playboy Magazine. En ik kan begrijpen dat Keeley kon overtuigen. Ze mag dan nog wel een gebrek aan acteer-ervaring hebben, maar ze weet wel haar troeven te gebruiken en haar imitaties van andere sterren, zoals Jessica Simpson, Britney Spears en Kylie Minogue zijn om zijn minst hot te noemen. Who wants Pamela Anderson, if you can have Keeley?

Het pin-up model is wereldberoemd voor haar gezonde boezem, en gezien ik hier op deze blog toch al genoeg geweld-foto’s uit films heb laten zien ga ik hier nu ook eens de zintuigen prikkelen met vrouwelijk schoon. Hieronder vinden jullie de HQ photoshoot van ZooWeekly waarvan jullie hierboven reeds de video’s hebben gezien. Geniet …met mate.

Update 08/03/2007: Carmen Electra kreeg geen gastrol aangeboden in de nieuwe Baywatch-film van Eli Roth, gebaseerd op de gelijknamige televisieserie. Het fotomodel annex actrice speelde in de televisieserie de rol van strandwacht Lani McKenzie. Carmen vertelde onlangs aan de Amerikaanse krant The Post Chronicle: ” Ik doe niet mee, niemand heeft contact met me opgenomen.”

Pamela Anderson, in de serie bekend als C.J. Parker, is wel een gastrolletje aangeboden. Ze liet al weten dat ze dit uiteraard geweldig vindt. Behalve Pamela, is er nog niet veel bekend over de actrices die de andere rollen in de nieuwe Baywatchfilm zullen gaan verkondigen. Pamela Anderson, Carmen Electra, Erika Eleniak, Yasmine Bleeth en Gena Lee Nolin hebben hun bekendheid aan de serie Baywatch te danken, waarmee zij uitgroeiden tot wereldwijde sekssymbolen.

***Related Posts***
08/06/2017: Baywatch filmbespreking
09/12/2016: Baywatch pakt uit met humor, spierbundels en babes in slo-mo
12/11/2015: 7 actrices op de Baywatch shortlist
30/07/2015: Baywatch film met Dwayne Johnson wordt reboot komedie
03/07/2006: Geen Dallas voor Jessica Simpson
10/02/2006: Een Baywatch film met Pamela Anderson

3 Comments

 1. BlackMoon

  krijg er meteen zin in. Voor mij heeft ze alle fysieke talenten om in die film een mooie beurt te maken.
  Ze heeft wel een vreselijk irritant plat Brits accent!! 😮
  Doet David Hasselhof niet uiteindelijk mee?

  Reply
 2. Arne Keustermans

  Nooit gezien en om de één of andere reden interesseert een serie met enkele knappe vrouwen in een strak badpak me niet.
  Vreemd, misschien is het dat badpak dat me stoort?

  Buiten een bikini-défilé zie ik toch weinig potentieel in zulk een film… waarover zou hij gaan? Of stel ik hier nu net die éne overbodige vraag?

  Reply
 3. Gregg45

  best wel een lekker wijf. Film zal het moeten van zijn rondborstige dames en hiermee hebben ze meteen een pronkstuk. Acteren? Who cares! Alsof iemand interesse zou hebben in een baywatch-verhaal.

  Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *