Jessica Alba vervangt Lindsay Lohan op de set van Bill

Niet alle Amerikaanse filmprojecten genieten van een royaal budget. De bedragen liggen meestal wel iets hoger dan hier bij ons, maar zowat 80% van de Amerikaanse filmproducties moet het klaarspelen met het stricte minimum. De zogenaamde independent films zijn vaak het terrein van jonge of beginnende filmmakers.

Vele Hollywood sterren gaan dan ook van tijd tot tijd in op een voorstel om in dergelijke producties te spelen. Uiteraard weten de meeste sterren dan ook dat ze even de glamour en comfort achter zich moeten laten. Maar op de independent film Bill (2007) was het voor de vrouwelijke hoofdrol Lindsay Lohan allemaal een beetje te primitief en zij trapte het af.

Misschien was haar trailer iets te klein of hadden ze voor haar een masseur vergeten in te huren. In ieder geval werd het voor Miss-No-Talent-And-Only-Famous-For-Being-Famous een probleem om te moeten werken met een regisseur die nog geen naam had gemaakt, in dit geval Bernie Goldmann en Melissa Wallack. Een insider zou Fox News correspondent Roger Friedman toegefluisterd hebben dat Lohan voorlopig alleen wil samenwerken met hot-shot regisseurs. Dat dergelijke omhooggevallen, talentloze pop-diva’s nog steeds werk vinden in Hollywood, blijft voor mij een groot raadsel.

Maar zoals de Fransen zeggen: “Une de perdue, dix de retrouvées“. En ja, en nog niet iemand van de minste, wat blijkbaar zou Jessica Alba de rol hebben overgenomen. Tot nu toe speelde Alba voornamelijk in commerciële producties als Fantastic Four (2005) en in films die voornamelijk in dienst stonden van haar sexy imago zoals Into the Blue (2005). Met haar bijrolletje in Robert Rodriguez’s Sin City (2005) sloeg Alba al een eigenzinniger weg in, die ze nu doorzet met het onafhankelijk geproduceerde Bill, aldus Empire.

Korte inhoud: In Bill speelt Aaron Eckhart (The Pledge, Thank You For Smoking) een depressieve man die nog gedesillusioneerder tegen het leven aan gaat kijken wanneer hij ontdekt dat zijn vrouw (Elizabeth Banks) vreemdgaat. Pas als hij een sexy salesmanager, gespeeld door Jessica Alba, ontmoet ziet hij weer een lichtpuntje aan het einde van de tunnel.

***Related Posts***
25/08/2006: Jessica Alba verliest een tand tijdens liefdesscène
29/07/2006: Lindsay Lohan krijgt op haar donder
18/07/2006: Een frisse duik met Jessica Alba
21/07/2005: Lindsay Lohan bij Robert Altman
25/03/2005: Lindsay Lohan maakt lompe uitspraken over oscarwinnaressen

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *