Ghost Rider met Eva Mendes en Nicolas Cage

De nieuwe Ghost Rider (2007) trailer staat ondertussen on-line en ik moet zeggen dat het er gaaf uitziet. Toch had ik af en toe de indruk naar een nieuwe Daredevil-achtige film aan het zien was, wat geen goed teken is. En af en toe ziet de animatie er af en toe fake uit.

Maar toch, de trailer kan mijn interesse wekken. De beelden stralen kracht uit en het verhaal is intrigerend. Maar toen zocht ik de naam op van de regisseur van dienst, Mark Steven Johnson, en wat zag ik, jawel, dit is dus wel degelijk de regisseur van die zwakke Daredevil (2003). Hmmm, laten we hopen dat mijn plotse lage verwachtingen over de film uiteindelijk zullen zorgen dat ik Ghost Rider echt wel goed zal vinden.

Korte inhoud: Dit is het verhaal van een motorstuntman, John Blaze (Nicolage Cage), die zijn ziel verkoopt aan een duistere macht om het leven te redden van zijn vader. Maar de duivel (Peter Fonda) misleidt hem en zijn vader sterft alsnog. Gedesillusioneerd verlaat Johnny de stad en laat zijn hele leven, waaronder zijn vriendin Roxanne (Eva Mendes / Raquel Alessi), achter zich. Jaren later is Johnny een beroemde motorstuntman waarbij hij zijn leven willens en wetens in de waagschaal legt voor zijn stunts. Dan komt hij zijn voormalige vriendin weer tegen, maar ook Mephistopheles. Mephistopheles belooft Johnny hem los te laten van zijn contract als hij de “Ghost Rider” wordt en een bepaalde opdracht volbrengt. Download hier de trailer.

Het project lag eerst in handen van Dimension Films, maar werd later opgepikt door Sony, die blijkbaar meer interesse vertoonde in deze film dan in Hellboy 2. Sony had scriptschrijver Shane Salerno aangenomen voor de aanpassing van het script. Salerno schreef ook de remake van Shaft met Samual L. Jackson.

Shane had niet meteen mijn eerste keuze geweest als scriptschrijver, maar ja, laten we zien wat hij ervan bakt. Trouwens, wat vinden jullie van de pruik van Cage? Het lijkt net echt! 🙂 Maar ook al mocht de film zuigen, kunnen we nog altijd genieten van de knappe Eva Mendes. Hieronder vinden jullie een aantal mooie foto’s van die beelschone actrice.


*** Ghost Rider trailer ***


***Related Posts***
07/09/2008: Ghost Rider 2 ?! Bad Idea ?
21/02/2007: Ghost Rider zet box-office in vuur en vlam
17/10/2006: Ghost Rider veelbelovend

1 Comment

  1. miike

    🙂 Het staat hem die pruik !
    Ik zou die pruik niet meer afstaan moest ik hem zijn. Het zal zijn acteercarrière ten goede komen !

    Trailerke ziet er gaaf uit, buiten dat laatste shot van zijn schedel. Ziet er inderdaad nogal fake uit.

    Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *