Psylocke in X-Men 3

Eén van de films waar ik zo een beetje naar uitkijk in 2006 is onderandere de nieuwe X-Men film in een regie van Rush Hour-regisseur Brett Ratner. Het laatste nieuwe bericht over X-Men 3 (2006) is dat de kwade mutant Psylocke is toegevoegd aan de casting (afbeelding van Psyclocke door JeeHyung Lee via Artstation).

Volgens Coming Soon zal Psylocke gespeeld worden door de Filippijnse Meiling Melancon, die eerder samenwerkte met Brett in Rush Hour 2.

De mutant, die deel uitmaakt van Magneto’s Brotherhood of Mutants, heeft verschillende gedaantes gehad in de Marvel-strip. Ze staat niet alleen bekend om haar vechtkunsten en haar telepathische krachten, maar ook om haar vermogen zich te verplaatsen via schaduwen.

Net zoals bij Spider-Man of Batman moeten het aantal personages beperkt blijven wil men voldoende aandacht kunnen schenken aan elk van hen. X-Men is zo een voorbeeld van een film die de focus snel kan verliezen door iets teveel personages in te lassen. Wanneer ik dan nieuws hoor over nieuwe karakters is mijn gevoel altijd dubbel. Veel van die personages zouden eigenlijk hun eigen spinoff moeten krijgen, zoals dat al het geval is met de Wolverine spin-off.

Het personage van Psylocke vind ik wel één van de betere personages uit de comic. Ze begon als een Brits meisje met telepatische gaven. Maar is dan “aan lagerwal geraakt”, verloor haar ogen en ruilde die in voor bionische oogbollen waarmee ze de X-Men kon bespioneren, en eindigde in een soort portaal die haar overbracht naar Japan. Daar werd ze getransformeerd in een super-sexy aziatische ninja. Eén van haar wapens is een laserdolk die ze geregeld eens in iemands hersenen plant.

Zeg nu zelf, zij verdient nu toch haar eigen film! Maar wie in godsnaam is eigenlijk Mei Melancon. Wel, veel nieuws valt er niet te rapen. Mei was een La Perla-model. Qua lichaamsbouw heeft ze dus de nodige attributen (zie pic). Nu nog wat spieren, vechttrainingen en …eu…nog wat acteer-coaching.
© Psylocke art by JeeHyung lee

***Related Posts***
08/08/2007: Wolverine krijgt oscarwinnende regisseur
30/05/2006: X-Men 3 breekt records
21/03/2006: Brett Ratner interesse in Wolverine spin-off
07/03/2006: Nieuwe X-Men 3 trailer
06/12/2005: Eerste beelden uit X-Men 3
27/07/2005: X-Men 3 in productie
18/04/2005: Een R-rated Wolverine Spin Off ?
27/03/2005: Nieuwe regisseur voor X-Men 3

3 Comments

 1. Tilly

  Een heel goed 2006 aan al mijn blog vrienden.
  Een hele goede gezondheid.
  En nog veel blog plezier .
  VRIENDSCHAP is….
  VRIENDSCHAP
  is in iemands leven,
  vreugde en verdriet mee beleven.
  ***
  VRIENDSCHAP
  is niets vragen,
  maar gewoon helpen dragen.
  ***
  VRIENDSCHAP
  is gauw even bellen,
  om laatste nieuwtjes te vertellen.
  ***
  VRIENDSCHAP
  is durven tonen,
  welke gevoelens er in je wonen.
  ***
  VRIENDSCHAP
  is delen in iemands geluk
  en dan bidden “ga toch nooit stuk”
  ***
  VRIENDSCHAP
  zit in kleine dingen
  die je niet tot wedervriendschap dwingen.
  ***
  VRIENDSCHAP
  is een kostbaar kleinood
  dat met je meegaat tot de dood.
  ***
  VRIENDSCHAP
  is de enige roos zonder doornen.
  Lieve groeten en een dikke knuffel Tilly

  Reply
 2. Caligula

  ik kijk zo uit naar X-Men 3. De eerste beelden van Angel zien er daverend goed uit. Ik ben benieuwd wat ze zullen aanvangen met Psylocke. Hopelijk niet hetzelfde als datgene wat ze hebben geprobeerd met Aeon Flux of Elektra.

  Reply
 3. Xmen

  ik had liever Lexa Doig als psylocke gezien

  Reply

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *