Doom trailer

De trailer van Doom is online. En gezien er hier een aantal spelletjes freaks zijn onder mijn lezers kon ik het ook niet laten om dit nieuws te posten. Toen ik de trailer bekeek had ik zo het gevoel dat het er nogal dunnetjes aan toe zou gaan. Niet dat het verhaal in het spel een complex verhaal omvat, maar je weet wel. Iets meer uitgewerkte personages, iets meer intrige, iets betere dialogen en iets minder goedkope schrikeffecten.

Let wel, ‘de kat die uit de kast komt springen’ is nu vervangen door ‘een rat die over de grond loopt’. Belangrijke scène zowaar gezien dit in de trailer zit. Voor de rest is het voornamelijk schieten, schreeuwen, lopen en nog van die dingen als je op de planeet Mars zit omringd door demonen. Hoewel, het zijn demonen in het spel en dit wordt niet vermeld in de trailer. Het lijken gewoon zombies te zijn. Iets waarvan we nog NOOIT een film over hebben gezien.

FilmRot vat alles goed samen:

Guys in lab coats are doing experiments when something goes wrong and a bunch of people die. Some military types are called in to take control of the situation when they find that something evil is killing everybody. More death ensues, stuff jumps out at you, the end.

Oh wait, that was the plot of Resident Evil.

De creepy atmosfeer die in het spel zat is hoofdzakelijk vervangen door het basisingrediënt van Doom, namelijk Big Guns en een pak monsters. De casting van The Rock liet daarover weinig misverstanden. Ik denk dat er dus weinig analyse aan te pas zal komen, maar dat de marines hoofdzakelijk zullen schieten op alles wat beweegt. En dat is uiteindelijk jammer want voor diegene die het spel kennen weten precies hoe de demonen zijn vrijgekomen: de occulte filosofie, de techniek, de eerste menselijke testen, de andere kant van het portaal,… Wat denken jullie? Voor de liefhebbers zijn hier nog een aantal afbeeldingen.

***Related Posts***
28/06/2005: Max Payne verfilmd
05/05/2005: Setfoto’s van Doom
13/04/2005: Grand Theft Auto
31/01/2005: Bloodrayne
17/12/2004: Splinter Cell verfilming
15/12/2004: Doom verfilming
03/12/2004: Het filmische Silent Hill

2 Comments

 1. |sm|

  ik heb het zelfs niet uitgehouden om de trailer uit te kijken! :-/
  is me nog nooit overkomen!

  Reply
 2. dave

  ik ben dus niet alleen …

  Reply

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *