Bryan Singer verdiept zich in de internet-moorden

Als lid van de The Usual Suspects filmquiz groep, kan je het moeilijk verbergen dat je een grote fan bent van het werk van regisseur Bryan Singer. En vooral omwille van zijn betrokkenheid bij de X-Men films en de nieuwe Superman Returns is Singer een ‘hot director’ geworden. Maar vooraleer iedereen met zijn filmtitels ging lopen voor een dwaze filmquiz, had de man al een paar controversiële films op zijn naam staan, met oa. Apt Pupil en Public Access. Welnu, het lijkt erop dat hij na Superman opnieuw een controversieel project zal aankaarten, over een jongen die via internetdiscussies met een andere teenager zijn eigen moord beraamt. Een vreemd verhaal, komende van The Movie Web:

According to Variety, Warner Bros. has bought screen rights to Judy Bachrach’s article U Want Me 2 Kill Him? which appeared in the February edition of Vanity Fair. Bryan Singer will develop and direct the film.

The tale chronicled a bizarre Internet relationship between a 14-year-old loner with a vivid imagination and the 16-year-old with whom he corresponded. The younger boy wound up being stabbed twice and nearly killed by the older boy. The twisted saga left one charged as the co-conspirator in a murder attempt — his own.

Dit lijkt opnieuw voer voor de Singer te zijn; het is complex, bizar, gek, net zoals zijn vorige films. Het is dus ook allemaal gebaseerd op waar gebeurde feiten, waarbij de politie zelf met verstomming was geslagen. Tot wat een internet spelletje kan uitdraaien…

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *