Een echte Starsky & Hutch film?

Dit vind ik eigenlijk heel fijn nieuws. De echte Starsky & Hutch, Paul Michael Glaser en David Soul, hebben besloten om hun filmversie te schrijven van de legendarische serie uit de jaren ’70. Het was trouwens niemand ontgaan dat de kolder versie van Ben Stiller en Owen Wilson eigenlijk niet meer was dan een samenraapsel van verdraaide knipogen naar de serie, non-grappen en flauw onderling gekibbel tussen twee komieken, die trouwens veel beter acteren wanneer ze niet met elkaar spelen. Maar goed, het had zo af en toe zijn momenten.

Volgens de Guardian Film Summary zouden de echte sterren van Starsky & Hutch bezig zijn met een treatment die helemaal niet komisch is en die meer zou aanleunen bij de serie. Beide mannen hadden blijkbaar niet genoeg met het klein cameo’tje die ze in de versie van 2004 hadden gekregen. En dit keer zouden we hun “crime-busting-alter-ego’s” kunnen bewonderen in de straten van Londen. Beide acteurs hebben ondertussen heel wat ellende achter de rug en zouden wel eens een knappe en verrassende interpretatie kunnen brengen op het scherm. Ik juich in ieder geval hun creativiteit toe. Slechter dan de Todd Phillips film kan het in ieder geval niet zijn.

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *