Rambo IV, Al-Quida Strikes Back…

Neen, dit is geen grap. Stallone is bezig met de voorbereidingen voor Rambo IV (2007). Gezien blijkbaar 50% van de Amerikaanse kiezers geen graten ziet in Bush opnieuw als president te verkiezen, althans de uitslagen in diverse polls, zal deze film wel ontvangen worden met open armen. Vooral vanwege het concept dat één man (één land) alle problemen van de wereld kan oplossen met machinegeweren en rakket-launchers. Maar ja, het is maar een film, zullen de producenten dan zeggen. De mensen van Chud.com hebben het volgende commentaar opgevangen van Stallone:

It won’t be what you think – not the same Rambo with the headband. In keeping with some sort of believability, he would be passing the torch to a younger generation of high-tech combatants. We’re working on an interesting premise where Rambo is brought back from living on a ranch somewhere, and because of his skills in jungle warfare and survival, he’s asked to lead a young group in a search-and-rescue mission. They can’t believe this decrepit guy is a war hero, but when their technology fails, they see where Rambo excels.

De eerste Rambo film First Blood had nog een stevig verhaal. Een oorlogsveteraan, gekweld door post traumatische herinneringen, keert terug naar een land die hem compleet vreemd is. Rambo II had al iets minder om het lijf en was een lucratieve en doeltreffende manier om de Vietnam oorlog te verwerken. In Rambo III sloegen alle stoppen door met een Stallone die het Midden Oosten, en tussendoor ook de Russen, gaat opruimen met pijl en boog en een paar Russische helicopters. Maar blijkbaar heeft hij er nog een paar laten leven…

***Related Posts***
11/05/2008: Rambo (4) filmbespreking
11/05/2008: Rambo 5 een Belgisch-Amerikaanse productie?

30/01/2008: Rambo krijgt klop van Spartanen
17/05/2007: De eerste John Rambo afbeeldingen
10/02/2007: Julie Benz in de armen van John Rambo
10/10/2006: Rambo IV: The Serpent’s Eye plot
29/09/2006: Sylvester Stallone in Pradator 3
11/07/2006: Rocky Balboa a.k.a. Rocky 6 trailer
11/04/2006: Rambo IV plot
15/12/2005: De Rocky Balboa Blog
25/11/2005: Castingnieuws voor Rocky Balboa
27/08/2005: Mr. T in Rocky 6
29/05/2005: Stallone werkt aan Rambo 4 en Poe

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *