Christopher Landon’s veelbelovende thriller Drop

Drop (2025) is een aankomende Amerikaanse thrillerfilm onder regie van Christopher Landon, bekend van films zoals Happy Death Day (2017) en Freaky (2020). Deze nieuwe film komt uit op 10 april 2025 en belooft een spannende thrillerervaring te worden.

© Blumhouse Productions

Het scenario werd geschreven door Jillian Jacobs en Chris Roach, die eerder hebben samengewerkt aan projecten zoals die draak van een film genaamd Fantasy Island (2020).

De cast bestaat uit talentvolle acteurs, waaronder Meghann Fahy, Brandon Sklenar, Violett Beane, Ed Weeks en Gabrielle Ryan. Hoewel specifieke plotdetails nog niet zijn vrijgegeven, wordt de film beschreven als een snel tempo thriller, wat doet vermoeden dat er een intense en adembenemende ervaring in het verschiet ligt. Verder zou het gaan over een vrouw die op een date in een restaurant is en al snel wordt geterroriseerd door een reeks anonieme airdrops naar haar telefoon.

De productie van Drop is voltooid in juni 2024, waarna de film in post-productie ging voor het afwerken van visuele effecten, geluid en muziek. De film is een samenwerking tussen Platinum Dunes van Michael Bay en Blumhouse Productions, wat de verwachtingen verder verhoogt voor een goed geproduceerde en mogelijk actievolle thriller.

Met Landon’s reputatie voor het combineren van spanning en humor, is er een goede kans dat Drop een unieke draai zal geven aan het thrillergenre. Fans van zijn eerdere werk kunnen een mix van spanning, onverwachte wendingen en een vleugje zwarte humor verwachten.

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *