Aaron Eckhart en Tommy Lee Jones in de misdaad thriller Wander

Saban Films heeft een trailer uitgebracht voor de aankomende misdaad-thriller in een kleine stad, getiteld Wander (2020). In de film speelt Aaron Eckhart de rol van een mentaal onstabiele privédetective genaamd Arthur Bretnik, die is ingehuurd om een verdachte dood te onderzoeken in een klein stadje genaamd Wander.

Korte inhoud: De mentaal onstabiele Arthur Bretnik (Aaron Eckhart) is een privédetective die graag complottheorieën smeedt. Zijn volgende opdracht bestaat eruit een verdacht overlijden, dat in de doofpot wordt gestopt, te onderzoeken in het dorpje Wander. Gaandeweg vermoedt Arthur dat deze zaak verband houdt met de dood van zijn dochter. Zijn geestelijke gezondheid wordt grondig op de proef gesteld.

Zoals de meeste mysteriethrillers, zijn de dingen niet altijd wat ze lijken. En ook dit verhaal zal zeker een aantal onverwachte wendingen hebben. De film werd geregisseerd door April Mullen (GravyTrain, Dead Before Dawn 3D, 88, Farhope Tower, Below Her Mouth en Badsville), gebaseerd op het script van Tim Doiron. Naast Tommy Lee Jones, zien we ook nog rollen voor ondermeer Vikings actrice Katheryn Winnick en Heather Graham, Raymond Cruz.

De trailer spreekt me niet aan maar de casting is wel een talentvolle bende. Maar dit lijkt nog zo een film die eigenlijk wel meer aandacht krijgt tijdens de Covid-pandemie dan mocht de film een jaar geleden zijn uitgebracht. Niemand had hier waarschijnlijk over gesproken. De film heeft wel iets weg van Under the Silver Lake (2018) met een beetje van Hell or High Water (2016). Het grappige is om de twee Two-Faces in één film te zien (zie pic), ook al heeft de vertolking voor beide acteurs niet meteen een springplank geweest voor betere projecten.

*** Wandertrailer ***

1 Comment

  1. Kons

    That looks baaaaad 😮

    Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *