Baywatch pakt uit met humor, spierbundels en babes in slo-mo

En hier hebben we dan de eerste Baywatch (2017), in regie van Seth Gordon, de regisseur van Horrible Bosses (2011), en het lijkt wel een gelijkaardige film te zijn die het humor gehalte probeert te doseren met seks, of op z’n minst sexy vrouwelijke en mannelijke lichamen. Het is nu eenmaal Baywatch en dat aspect mocht uiteraard niet ontbreken.

baywatch_2017_poster.jpg

Korte inhoud: Baywatch volgt de toegewijde strandwacht Mitch Buchannon (Dwayne Johnson). Mitch maakt kennis met een nieuwe rekruut, Matt Brody (Zac Efron), een jonge gast en een eersteklas heethoofd. Ze worden geforceerd samen te werken als ze achter een lokaal en crimineel plot komen, onder leiding van een machtige oliemagnaat. De toekomst van de baai is in gevaar. Aan de twee mannen om de strijd aan te gaan.

De trailer doet me in ieder geval wat denken aan die andere tv-series die in films werden vertaald, zoals Starsky & Hutch (2004) en 21 Jump Street (2012). Tien jaar gelden waren er al plannen voor een Baywatch film met Pamela Anderson en David Hasselhoff, en ja, de twee hoofdacteurs uit de serie zijn ook van de partij. Waarschijnlijk in een cameorol zoals in de vorige twee film-adaptaties die ik hierboven heb vermeld.

Bij de dames zien we heel wat knappe figuren opduiken zoals Alexandra Daddario, Priyanka Chopra, Angelique Kenney, Charlotte McKinney, Ilfenesh Hadera en Kelly Rohrbach.Andere meiden die net uit de boot vielen waren Jessica Simpson en Keeley Hazell, en misschien geen slechte zaak, wat deze twee dames zijn eigenlijk geen actrices. Baywatch zou volgende zomer in mei moeten uitkomen.

***Related Posts***
08/06/2017: Baywatch filmbespreking
12/11/2015: 7 actrices op de Baywatch shortlist
30/07/2015: Baywatch film met Dwayne Johnson wordt reboot komedie
24/01/2007: Pin-up Keeley Hazell in Baywatch the movie?
03/07/2006: Geen Dallas voor Jessica Simpson
10/02/2006: Een Baywatch film met Pamela Anderson

*** Baywatch trailer ***

2 Comments

  1. Julie V.

    Lijkt echt wel flauwekul ­čśÇ

    Reply
  2. Gaetan

    Zack Snyder is wel zijn carriere aan het verklooien met zo’n films.

    Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *