Nieuwe Captain America: Civil War posters

Er zijn deze week nieuwe posters verschenen van de opkomende Captain America: Civil War (2016) van Anthony Russo en Joe Russo. Het team van Iron Man lijkt één man/vrouw te kort te zijn. Naast de alom bekende helden – zoals Black Widow (Scarlett Johansson), Scarlet Witch (Elizabeth Olsen), Falcon (Anthony Mackie), Hawkeye (Jeremy Renner) – heeft Marvel er nog een nieuwe aan toegevoegd, met name Black Panther, gespeeld door Chadwick Boseman.


captain_america_civil_war_2016_poster08.jpgcaptain_america_civil_war_2016_poster04.jpgcaptain_america_civil_war_2016_poster05.jpgcaptain_america_civil_war_2016_poster06.jpgcaptain_america_civil_war_2016_poster07.jpgcaptain_america_civil_war_2016_poster09.jpg
captain_america_civil_war_2016_poster10.jpgcaptain_america_civil_war_2016_poster11.jpgcaptain_america_civil_war_2016_poster12.jpgcaptain_america_civil_war_2016_poster13.jpgcaptain_america_civil_war_2016_poster14.jpg
captain_america_civil_war_2016_poster01.jpgcaptain_america_civil_war_2016_poster02.jpgcaptain_america_civil_war_2016_poster03.jpg

Korte inhoud: Captain America: Civil War pikt het verhaal na de gebeurtenissen in Avengers: Age of Ultron op. Steve Rogers (Chris Evans) geeft leiding aan een nieuw team van Avengers, in hun pogingen de mensheid te beschermen. Nadat een nieuw internationaal incident, waar de Avengers bij betrokken zijn, zorgt voor schade, groeit de politieke druk onder leiding van General Thaddeus ‘Thunderbolt’ Ross (William Hurt) om een systeem op te bouwen waarbij de helden verantwoordelijk gehouden kunnen worden voor hun daden. Een regeringsorgaan wordt opgesteld, om te bekijken wanneer gebruik gemaakt moet worden van de diensten van het team. De nieuwe status quo zorgt voor een breuk tussen de Avengers, terwijl ze de wereld ook moeten beschermen van een nieuwe vijand.

De verwachting was dat deze Captain America steeds meer op een Avengers film zou trekken, en ik ben er zeker van dat de massa zelfs het onderscheid niet meer kan maken. Maar het verhaal draait niet rond Iron Man, maar wel degelijk Captain America. Maar Tony Stark (Robert Downey Jr.) is ook wel van de partij in deze film en wel degelijk als antagonist. Ook de Winter Soldier (Sebastian Stan) is terug, een personage die in Captain America: The Winter Soldier (2014) misschien iets te kort in beeld kwam.


captain_america_civil_war_2016_pic02.jpgcaptain_america_civil_war_2016_pic01.jpgcaptain_america_civil_war_2016_pic03.jpg
© courtesy of Walt Disney Studios Home Entertainment

Een aantal personages komen in deze trailer niet aan bod, zoals Ant-Man (Paul Rudd), de nieuwe Spider-Man (Tom Holland), Crossbones (Frank Grillo) en zeker ook Baron Zemo (Daniel Brühl) . Maar het duurt nog 6 maanden alvorens deze prent in de bioscoop komt, dus wel zullen nog wel een aantal trailer krijgen. In ieder geval heb ik er meteen zin in gekregen en ik verwacht dat deze prent ook stuken beter zal zijn dan de vorige film, die ik toch wel iets van een teleurstelling vond. De trailer steekt bijzonder wel in mekaar en is niet zomaar een montage van actiescènes, maar een zorgvuldig opgebouwd drama. Het enige waar ik een beetje voor vrees – zoals met de Avengers en X-Men films – is dat er misschien net iets teveel personages zijn en niet iedereen evenveel aan bod kan komen. De enige personages die in deze film op de bank zitten zijn Thor en Hulk, maar zij krijgen dan wel een buddy movie genaamd Thor: Ragnarok (2017).

*** Captain America: Civil War trailer ***

6 Comments

  1. Thanos

    Zalige trailer! Wel benieuwd naar de invulling van Spider-Man in deze.

    Reply
  2. Vince

    2 v 1 battle met Steve en Bucky tegen Tony? Ziet er niet echt fair uit. Voor de rest heb ik geen probleem met de trailer.

    Reply
  3. Klaas

    Jeeez, nu ook al Spider-Man? Wie zullen ze straks nog toevoegen? The Punisher?

    Reply
  4. Gitte

    Ik denk dat er een shot in zit van Ant-Man op 1:50. Hij heeft wel het pak niet aan van uit de film, maar wel een zwart pak.

    Reply
  5. Jonathan

    @Gitte: Nope, dat is Black Panther, niet Ant-Man 😉

    Reply
  6. Berten

    En met wie vecht Black Panther dan? Team Tont Stark of team Captain America?

    Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *