Nieuwe Batman v Superman karakterposters

Gezien de film Batman v Superman: Dawn of Justice (2016) heet, werd er tot nog toe weinig gesproken over Lex Luthor, Alfred en Lois Lane. Maar deze 3 figuren hebben een belangrijke rol in de film, naast Wonder Woman natuurlijk die al een tijdlang haar character poster heeft. Deze keer is het de beurt aan deze drie nieuwe figuren. En kijk, Warner Bros heeft zonet een karakter-poster vrijgegeven van Lex, Alfred en Louis Lane.

Korte inhoud: Uit angst voor het handelen van een god-achtige superheld die aan niemand verantwoording hoeft af te leggen, neemt Gotham City’s eigen formidabele en krachtige burgerwacht het tegen Metropolis’ meest vereerde redder op. Tegelijk worstelt de wereld met de vraag wat voor held het nodig heeft. En met een oorlog die tussen Batman (Ben Affleck) en Superman (Henry Cavill) woedt, komt snel een nieuwe dreiging op, die de mens in groter gevaar dan ooit tevoren brengt.


batman_v_superman_2016_poster06.jpgbatman_v_superman_2016_poster07.jpgbatman_v_superman_2016_poster05.jpg

In de tweede trailer kwam Wonder Woman (Gal Gadot) iets meer op de voorgrond. Toch was ik zelf wat teleurgesteld in de trailer, en dan met name de tweede helft waarin het niet meer ging over Batman vs Superman, maar gewoon over hun samenwerking, misschien iets wat ik niet wou zien in een film genaamd Batman vs Superman. Ook Lex Luthor gespeeld door Jesse Eisenberg was allesbehalve overtuigend. Ik begin dus een beetje nerveus te worden en probeer zelf een het nieuws wat te ontwijken. Zelfs de nieuwe posters overtuigen me niet meteen. Het lijkt er wel op alsof ze de rode logo’s op de laatste minuut hebben opgeplakt. Ze zien er tevens niet meteen bijzonder origineel uit. Misschien hadden ze de posters tevens iets meer met elkaar moeten verbinden. Promotie is essentieel bij dergelijke producties en ik hoop dat ze dit niet zullen verknallen want er zijn heel wat rivaliserende film in het begin van 2016.


batman_v_superman_dawn_of_justice_2016_poster02.jpgbatman_v_superman_dawn_of_justice_2016_poster04.jpgbatman_v_superman_dawn_of_justice_2016_poster03.jpg

Het wordt uitkijken naar de vertolking van Jeremy Irons ie een wel heel andere Alfred zal brengen, meer iets van een bodyguard en mechanieker, dan een gewone butler. Ik ben ook benieuwd naar wat Gal Gadot zal aanvangen met haar personage, want tot dusver heeft ze nog niet gesproken in de trailer. Regisseur Zack Snyder heeft gewerkt met ervaren scenaristen Chris Terrio en David Goyer, dus laten we hopen dat de dialogen op z’n minst van een degelijk niveau zijn. Op 23 maart 2016 komt de film bij ons uit.

3 Comments

  1. Cedric

    De film van 2016 wordt de nieuwe Captain America, dan Deadpool, sorry voor Batman v Superman.

    Reply
  2. Matti

    Hopelijk heeft Christopher Nolan zijn stempel kunnen zetten. Onlangs Man of Stel bekeken en de tweede helft van de film was toch maar een snorefest.

    Reply
  3. erniecrx

    Ziet er geweldig uit, ik hoop alleen maar dat Barbara Gordon ook haar intrede maakt in BvS gespeeld door mijn favoriete actrice Jena Malone.

    Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *