Eerste officiële Warcraft: The Beginning trailer !

We zijn nog heel ver weg van de releasedatum (25 mei 2016) van de opkomende game-adaptatie Warcraft (2016). Het was de bedoeling om de film uit te brengen in 2015, maar ze hebben er ondertussen nog een jaartje bijgevoegd. Ondertussen hebben ze wel al een aantal posters uitgebracht (poster 01 en poster 02) en zijn alle namen van de acteurs bekend.

warcraft_the_beginning_poster.jpg

Korte inhoud: De Horde leider Thrall heeft zich genesteld in het land Durator waar hij dan de undeads (de Forsaken) vraagt om zich aan te sluiten bij de Orcs, Tauren en de Trolls. Ondertussen hebben dwarves, gnomes en de oude night elves zich aangesloten bij de Alliance, geleid door het rijk der mensen in Stormwind. Nadat de Stormwind koning Varian Wrynn plotseling verdween, diende de Highlord Bolvar Fordragon hem. Maar zijn diensten waren ontsierd door de manipulaties en mind control van de Black Dragon Onyxia, die in een vermomming heerste als menselijke edelvrouw. En terwijl de helden van Azeroth Onyxia’s manipulaties onderzochte hebben, steken oude bedreigingen weer de kop…

De regie van dit wereldbekende Massively Multiplayer Online Role Playing Game is nog steeds in handen van Source Code en Moon regisseur Duncan Jones met Charles Leavitt als scenarist. Blizzard Entertainment heeft ondertussen ook al een aantal namen van acteurs bekend gemaakt. Sam Raimi kwam eeder in aanmerking voor de regie maar hij kreeg het aan de stok met Blizzard nadat die al zijn voorbereidend werk naar de prullenmand hadden verwezen. Raimi was niet te spreken over hun “onprofessioneel gedrag” en toen kwam Jones in het vizier.

Actrice Paula Patton zou de rol van de krijgster Garona krijgen toebedeeld, diens trouw bengelt tussen de Alliance en The Horde. Dominic Cooper krijgt de rol van King Llane Wrynn, de koning van de Alliance stad Stormwind en aan zijn zij zien we Lady Taria gespeeld door Ruth Negga. Acter Clancy Brown heeft de rol gekregen van Blackhand “The Destroyer”, een beruchte Ork-leider. Ben Schnetzer zien we in de rol van Khadgar, een jonge magiër. De sterkere magiër Medivh “The Guardian” wordt gespeeld door Ben Foster.

Dan hebben we nog Robert Kazinsky in de rol van de Ork-krijger Orgrim, Daniel Wu kruipt in de huid van de Ork leider Gul’Dan. Bij The Horde zien we Durotan, de nobele Chieftain van de Frostwolf Clan, gespeeld door acteur Toby Kebbell en Travis Fimmel zien we in de rol van Anduin Lothar, een belangrijke figuur bij de Alliance. Acteurs Ryan Robbins en Daniel Cudmore staan ook nog steeds op de casting-lijst. Nu nog Leroy Jenkins casten en we zijn rond.

***Related Posts***
05/02/2013: World of Warcraft film gaat nog dit jaar in productie
23/03/2012: Star Wars: The Old Republic bindt strijd aan met WoW
03/07/2010: Sam Raimi praat over World of Warcraft
22/07/2009: Sam Raimi in aanmerking voor regie van World of Warcraft
20/06/2006: Spielberg interesse in World of Warcraft
10/05/2006: World of Warcraft wordt verfilmd

*** Warcraft: The Beginning trailer ***

6 Comments

 1. Stibbe

  Fijne casting, maar onder de make-up zullen we toch de meeste van de acteurs niet herkennen.

  Reply
 2. MescaLiene

  Wel spijtig dat Peter Jackson of Del Toro de film uiteindelijk niet zal regisseren. Hopelijk even knap als Lord of the Rings.

  Reply
 3. Berten

  Blizzard zal niets aan het toeval overlaten. Wees n ieder geval blij dat Uwe Boll de film niet maakt, wat hij heeft enorm zitten solliciteren.

  Reply
 4. Shifty

  3/4 van de acteurs is me totaal onbekend, maar wat maakt het inderdaad uit. Niet dat we veel van hun gezichten gaan zien.

  Reply
 5. Venckman

  Dit is precies wat ik dacht dat het ging worden, heel veel computer animatie in plaats van maskers en outfits zal in Lord of the Rings, en het resultaat ziet er een stuk meer fake uit.

  Reply
 6. Tony Stark

  Dit is precies wat ik dacht dat het ging worden, heel veel computer animatie in plaats van maskers en outfits zal in Lord of the Rings, en het resultaat ziet er een stuk meer fake uit.

  Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *