House of Cards: seizoen 3 op Blu-ray en DVD

Op 8 juli 2015 komt het derde seizoen van “House of Cards” uit op DVD en Blu-ray, een top-serie van Beau Willimon en David Fincher. In het nieuwe seizoen zien we de eerste stappen van Frank Underwood (Kevin Spacey) als president van de VS, nadat President Garrett Walker (Michel Gill) afstand had moeten nemen van zijn ambt na een illegale partijfinanciering die aan de licht was gekomen.

house_of_cards_season_3_blu-ray.jpg

Korte inhoud: In het derde seizoen van House of Cards probeert President Underwood zijn nalatenschap te waarborgen. Anderzijds wil Claire (Robin Wright) meer zijn dan de First Lady. Hun grootste vijand is hun onderlinge strijd. Maar ook in eigen rangen ondervindt Underwood dat hij tegenstand krijgt, en willen zijn democratische onderdanen liever niet dat hij zich presenteert als president voor de verkiezingen in 2016. Dit weerhoudt de nieuwe president er niet van een groots en toch wel controversieel banenproject op te zetten waarbij alle sociale uitkeringen vervallen ten voordele van een deal die elke Amerikaan aan werk zou helpen.

Ook Doug Stamper (Michael Kelly) komt terug in de aandacht en hij wil zich kost wat kost terug in het Witte Huis wringen. En ondertussen blijft hij zijn zoektocht verder zetten naar Rachel Posner (Rachel Brosnahan) en krijgt hij de hulp van de hacker Gavin Orsay (Jimmi Simpson). In het derde seizoen heeft Underwood ook af te rekenen met de president van Rusland Viktor Petrov (Lars Mikkelsen).

Gisteren is ook bekend geworden dat Neve Campbell (pics) een vaste rol in het vierde seizoen zou krijgen. Er is volgens Deadline nog niets bekend over het personage dat de Scream-actrice gaat spelen. Seizoen vier wordt deze zomer opgenomen en verschijnt begin 2016 bij Netflix.

Op de Blu-ray editie staan heel wat extraatjes gaande van reportages over bepaalde onderwerpen die in de serie worden aangesneden, maar tevens een blik achter de schermen. Het derde seizoen telt 13 episodes van ongeveer 1 uur, en elk van deze aflevering is wederom briljant in beeld gezet en de dialogen zijn om van te smullen.


*** House of Cards season 3 trailer ***


***Related Posts***
06/08/2014: House of Cards season 2
29/07/2014: House of Cards season 1

3 Comments

 1. Quantum

  De serie wordt beter met de jaren, en dat is meestal omgekeerd. Enkel spijtig dat Kate Mara niet meer zal terugkomen.

  Reply
 2. Bram

  Zit nog aan seizoen 2. Mooie fotografie zoals we van de films van David Fincher gewend zijn. Ook al regisseert hij geen episodes meer, je voelt toch zijn aanwezigheid.

  Reply
 3. Kons

  Fijn dat een hoofdpersonage in een serie zo slecht en och zo aantrekkelijk kan zijn. Doet me een beetje denken aan House MD, maar dan zonder de humor.

  Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *