Trailer en poster van Thaise horrorprent Cam2Cam

Hier is wel een leuke poster. Niet zozeer voor het welgevormde kontje (ook al mag het er best wezen), maar wel voor de catchy taglines en de sfeervolle fotografie. Het gaat om de Thaise/Amerikaanse productie Cam2Cam (2014) van de Amerikaan Joel Soisson, een absolute B-regisseur van crappy films zoals Pulse 2: Afterlife (2008) en Children of the Corn: Genesis (2011). Maar na een paar koele biertjes en een Tequila of 6 zijn deze films zuivere filmkunst.

cam_2_cam_2014_poster.jpg

Korte inhoud: Een jonge Amerikaanse backpacker, Allie Westbrook (Tammin Sursok), komt in aanraking met een mysterieuze groep van expats in Bangkok die actief zijn op een uitdagende, interactieve website met de naam “Cam2Cam”. De verleidelijke atmosfeer van Bangkok, samen met de vreemde seksuele aantrekkingskracht van de groepsleider, Marit (Sarah Bonrepaux) en Michael (Ben Wiggins), zet Allie’s wereld op zijn kop. In een stad waar buitenlanders komen om zichzelf opnieuw uit te vinden, leert Allie, te laat, dat niets is wat het lijkt.

Bangkok by night met perverse gasten, knappe buitenlanders en webcams; dat is vragen voor ontucht. Cam2Cam ziet er in ieder geval wel bloederig uit. Vijf toeristen zijn vermist nadat ze contact hebben gemaakt met de website en nu volgen we Allie, gespeeld door de Zuid-Amerikaanse Home and Away actrice Tammin Sursok (pic1, pic2 en pic3). De actrice heeft al wat ervaring met horror (Husk, Albino Farm) en is dus de perfecte scream queen. Maar echt doorgebroken heeft ze nog niet en ik denk niet dat het zal gebeuren met deze prent.

In de casting treffen we nog Russell Geoffrey Banks aan, naast Jade Tailor en Alessa Aichinger. De muziekscore komt van Elia Cmiral (Splinter, Wrong Turn, Ronin).

De film zou op 22 augustus in een beperkt aantal zalen in de States uitkomen, en nadien op Video On Demand. Ik denk niet dat de film bij ons vertoond zal worden, dus gaan jullie alternatieve manieren moeten vinden om deze film te bekijken. Maar zo zijn jullie in ieder geval op de hoogte.


*** Cam2Cam trailer ***

1 Comment

  1. Brix

    Ben nu eigenlijk wel geïntrigeerd om deze film te zien.

    Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *