Bro’s Before Ho’s van de makers van New Turbo Kids

De makers van New Turbo Kids (2010) hebben binnenkort een nieuwe absurde komedie in de bioscoop, genaamd Bro’s Before Ho’s (2013) (letterlijk vertaald – vrienden boven hoeren). Yup, de humor zal plat en politiek incorrect zijn naar het voorbeeld van The Hangover (2009). Bij het zien van de trailer klaarblijkelijk ook vrouwonvriendelijk. Maar dat maakt helemaal deel uit van de charmes van filmmakers Steffen Haars en Flip Van der Kuil.

New Turbo Kids,bros before hos,Steffen Haars,Flip Van der Kuil,Tim Haars,Daniel Arends,Sylvia Hoeks,The Human Centipede,sint,black out,Birgit Schuurman,Theo Maassen

Korte inhoud: Blowen, zuipen en zoveel mogelijk chicks regelen. Dat is het leven van videotheekmedewerker Max (Tim Haars) en zijn geadopteerde broer Jules (Daniël Arends), tevens beste vriend. Samen hebben ze een pact: ze willen nooit een relatie want dat is te veel gezeik. Zij leven het leven waar elke man van droomt, totdat ze allebei verliefd worden op Anna (Sylvia Hoeks).

Net zoals met Turbo denk ik dat je best een paar glazen achterover slaat alvorens deze prent te gaan zien. Met een lichtjes beschonken toestand zal je met volle teugen kunnen genieten van heftige ‘motorboot’-actie en de 14-jarige onderbroeken humor. Nederlanders zijn wel goed in dit soort van komedies. Ze hebben hiermee al wereldwijd doorgebroken met een film als Flodder (1986).

Maar in het algemeen zijn onze Noorderburen op filmvlak goed bezig, met actiefilms zoals Black Out (2012) en horrorprenten als The Human Centipede (2012) en Sint (2010). En die extra 20 miljoen euro die in de filmsector gepompt zal worden zal dit alleen nog maar versterken.

In deze Bro’s Before Ho’s zien we naast bovenvermelde acteurs ook nog de komiek Theo Maassen en de niet onaardige Birgit Schuurman. Ik ben niet zeker of deze film ooit bij ons in de bioscoop zal uitkomen, maar anders moeten we maar de grens oversteken. De film zou op 5 december 2013 in Nederland in première gaan.


*** Bro’s Before Ho’s trailer ***

***Related Post***
02/02/2012: Hollands geweld op Guy Ritchie’s wijze in Black Out

4 Comments

 1. Spence

  Dit wordt huilen !! 😀

  Reply
 2. janaïka

  Ik ben 16 en dus waarschijnlijk al te oud voor deze film :s

  Reply
 3. govert

  ach brabantse humor; luidruchtig dom en vooral gewoon niet leuk

  Reply
 4. dirk

  ik vond het een hele leuke film , en al is het tiener humor ,zal ik er zeker niet met al te jonge tieners naar toe gaan omdat er nogal wat sex en grove taal in voorkomt. Misschien is het domme brabandse humor, Ik heb nog niet zo’n leuke Belgische film gezien!!! Made in Holland Yes!!

  Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *