Dexter seizoen 6 op DVD

Ze blijven spannend, die afleveringen van “Dexter”. De vorige 5 seizoenen heb ik zo goed als in een ruk uitgekeken en ook dit 6de seizoen is pure guilty pleasure.

dexter,michael c hall,James Remar,lauren velez,Geoff Pierson,Brea Grant,David Zayas,Jennifer Carpenter,Edward James Olmos,Colin Hanks

Dexter volgt het leven van de forensisch onderzoeker Dexter Morgan (Michael C. Hall), werkzaam bij de politie in Miami op de afdeling moordzaken. Dexter is daarnaast ook een seriemoordenaar, met de paplepel geleerd van zijn adoptievader Harry (James Remar). De code verplicht hem wel enkel degenen te vermoorden die het “verdienen”. Dexter is voortdurend op zoek naar de balans tussen zijn drang en het leiden van een normaal leven, zijn stiefvader leerde hem namelijk als eerste regel om “nooit gepakt te worden”.

Korte inhoud: In het 6de seizoen zien we dat María Laguerta (Lauren Vélez) werd bevorderd tot kapitein na het chanteren van Deputy Chief Matthews (Geoff Pierson). Vince Masuka (C.S. Lee) is ondertussen op zoek naar een nieuw forensische aanwinst, en valt voor de charmes van de aanstekelijke Ryan Chambers (Brea Grant). Maar achteraf blijkt dat zijn nieuwe assistente toch niet zo onschuldig is wanneer ze bewijsmateriaal begint te stelen van de Ice Truck Killer. LaGuerta and Angel Batista (David Zayas) zijn ondertussen gescheiden, maar blijven vrienden. Maar er is spanning in de lucht wanneer Matthews de beslissing neemt om Debra Morgan (Jennifer Carpenter) te promoten als luitenant, in plaats van Batista.

In de serie zitten er opnieuw een pak antagonisten, zoals de Doomsday Killers, Professor James Gellar (Edward James Olmos) en zijn student Travis Marshall (Colin Hanks de zoon van Tom Hanks). Kan Dexter hem opsporen voor de Apocalyps daar is? Wordt deze heilige missie zijn eigen ondergang? Je komt het allemaal te weten.

Op de DVD vinden jullie nog heel wat extraatjes zoals making-off filmpjes en interviews. Hier vinden jullie de trailer. Ik heb nu al 6 seizoenen gezien van de serie en nog steeds kijk ik uit naar nog meer Dexter verhalen. Hieronder kunnen jullie al de eerste tailer van seizoen 7 bekijken.

***Related Posts***
07/12/2011: DVD box van Dexter
09/02/2006: Top 25 Beste tv-series

2 Comments

  1. Aless

    Blijft voor mij één van de betere series, naast True Blood en Boardwalk Empire.

    Reply
  2. Brecht

    Zoals alle series raakt er na verloop van tijd wat slijt op. Ze gaan iets teveel de formule toer op en het begint voorspelbaar te worden. Ook Dexter lijdt hier wel aan. Heb gestopt na het 3de seizoen.

    Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *