Just Go With It met Jennifer Aniston en Adam Sandler

Ik ben zelf geen al te grote fan van Adam Sandler, maar deze Just Go With It (2011) zou als romantische komedie nog wel kunnen meevallen. De reden is dat Sandler het scenario voor een keertje NIET heeft geschreven (meestal trekken de films waaraan hij meeschreef op niet veel). Het scenario is wel van Allan Loeb en Timothy Dowling die elk al hebben bewezen bekwame scenaristen te zijn.

just_go_with_it_2011_blu-ray.jpg

Korte inhoud: Danny (Adam Sandler) heeft bindingsangst en vertelt daarom zijn veel jongere vriendin Beverly (Brooklyn Decker) dat hij getrouwd is en kinderen heeft om te voorkomen dat de relatie te serieus wordt. Wanneer ze vermoedens krijgt dat hij liegt vraagt hij zijn kantoormanager Katherine Palmer (Jennifer Aniston) en haar kinderen om als zijn gezin op te treden om zijn eerlijkheid te bewijzen.

De regisseur van dienst is Dennis Dugan, die het teleurstellende Grown Ups, You Don’t Mess with the Zohan (2008), I Now Pronounce You Chuck & Larry en The Benchwarmers op zijn cv heeft staan. Je zou denken dat ze misschien eens een andere regisseur zouden nemen voor een nieuwe Adam Sandler komedie, maar niet dus. Laten we hopen dat Jennifer Aniston de boel nog kan redden, of misschien Nicole Kidman die we niet zo vaak aantreffen in dergelijke films. Maar met zo’n sterren heb je uiteraard ook een groot budget nodig, en hiervoor hebben ze een slordige 80 miljoen dollar moeten vinden.

De eye-candy van dienst is het Sports Illustrated Swimsuit model Brooklyn Decker, die met deze prent haar langspeelfilm-debuut maakt en binnenkort te zien is in Battleship (2011).

Ik hoop gewoon dat de titel niet verwoordt wat de filmmakers van het publiek verwachten: “het verhaal trekt op niet veel, maar just go with it.. Bij het zien van de trailer overheerst meteen een gevoel dat het niveau van de film geen hoge toppen scheert en waar seksistische en homofobe grappen elkaar afwisselen terwijl wij als toeschouwer ons afvragen waar de romantiek zit in deze romcom. De film draait al vanaf 6 april 2011 in onze zalen.

Brooklyn Decker hq picture gallery: pic01, pic02, pic03, pic04 & pic05.


*** Just Go With It trailer ***

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *