Liam Neeson en Maggie Grace in Taken 2

Mooi zijn betekent niet altijd dat je ook goed kan acteren. En toch zie je vaak dat knappe gezichtjes het meestal wel aan een job geraken in Hollywoodfilms. Neem nu Maggie Grace, een aantrekkelijke jonge dame die eerder al te zien was in de serie Lost, The Experiment (2010) en The Fog (2005), zal opnieuw verschijnen in de sequel van Taken (2008) aan de zij van Liam Neeson.

Een beetje vreemd dat hier nu uiteindelijk een sequel van komt, gezien het verhaal zo goed als afgewerkt was. Liam had zo goed als alle ontvoerders en aanverwanten aan flarden geschoten dat je niet zo goed weet waar deze film nu naar toe moet. Maggie was is de eerste film “toevallig” ontvoerd, dus zou het me verbazen dat ze nu opnieuw gekidnapt wordt. De collega’s van Deadline pakken in ieder geval uit met het nieuws.


liam neeson,taken,taken 2,maggie grace,From Paris With Love,John Travolta,Jonathan Rhys Meyers,Olivier Megaton,transporter 3,the fog,The Experiment,Colombiana,Unknown,luc besson

Maggie Grace has wrapped up her deal with Luc Besson’s EuropaCorp to reprise the daughter role alongside Liam Neeson in Taken 2, the film that Transporter 3 (2008) helmer Olivier Megaton is poised to direct.

In ieder geval ligt Liam Neeson goed in de markt als actieheld, getuige nog maar zijn laatste film Unknown (2011) die eigenlijk heel veel weg heeft van Taken. Wat betreft de regisseur, hij is een product van Luc Besson. Zijn laatste film, Colombiana (2011), is tevens geschreven en geproduceerd door Besson. Hij maakt afgelikte en snelle actiefilms met mooie vrouwen, glimmende wagens, harde vechtscènes en heel wat explosies. Normaal had de film naar Pierre Morel moeten gaan die de eerste film had geregisseerd, maar na zijn tegenvallende From Paris With Love (2010) met John Travolta en Jonathan Rhys Meyers, die nauwelijks de helft van het productiebudget in het laatje bracht, heeft de Franse super-producers zijn zinnen gezet op zijn andere pupil.

Hieronder vinden jullie een mooie collectie HQ pics van Maggie Grace, die zichtbaar voldoende heeft geïnvesteerd in haar fotosessies. En ja, het is een aantrekkelijke jonge dame. Enkel spijtig dat ze zo op de zenuwen werkt…

2 Comments

  1. sofie

    Taken was wel een sterke actiefilm, hopelijk wordt deze even goed. Liam Neeson speelde zijn rol briljant uit, en de laatste scenes waren zo spannend dat ik letterlijk op het puntje van mijn stoel zat.

    Reply
  2. fabian

    Enkel en alleen al voor Maggie Grace ga ik die film gaan zien :p
    Ook wel een beetje voor Liam Neeson. Die kan nog steeds flinke meppen uitdelen.

    Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *