Kirsten Dunst gaat naakt in All Good Things

Je zult mij niet horen klagen, maar Kirsten Dunst is nu al een paar jaartjes uit de spotlights verdwenen. Haar laatste film was How to Lose Friends & Alienate People (2008), met Simon Pegg, Megan Fox en Jeff Bridges, was een gigantische flop, en bracht nog geen 3 miljoen dollar op aan de Amerikaanse box-office. Kirsten heeft dan maar een tijdje rust genomen.

all_good_things_poster.jpg

Maar ondertussen heeft de actrice een 5-tal films in productie, te beginnen met een stormachtig avontuurtje in de douche met Ryan Gosling. Kirsten spreekt uit de biecht over All Good Things (2010), de debuutfilm van Andrew Jarecki in Vanity Fair. De journalist vroeg of dit haar eerste naakt-scène was:

“Ik was naakt in Marie Antoinette, maar enkel mijn achterzijde”. De journalist merkte op dat de naakt-scène in Marie Antoinette veel luchtiger was dan deze ietwat meer zwaarmoedige scène uit All Good Things. “I don’t know. I was comfortable with it and it just felt more vulnerable, you know? There’s actually a very good reason for it. And the way we shot it went a lot further, but it ended up getting cut. What happens is, I come into the shower with Ryan, and for my character, it’s a smart ploy. She just found out that she got accepted to a medical college, and he’s afraid he’s losing her. He’s threatened by everything that’s happening to her and he just had this weird moment when he jumps into the water and gets their boat and writes their telephone number on it. What happened in the shower scene, she comes in and we start making out, and I gesture that I’m going to go down on him. And then I do. ”

“Well, it didn’t go that far. (lacht.) But the scene did get cut out. Not that we showed everything, but you saw what I was doing to him. I thought it really made sense. In her own way, she’s being as manipulative as he is. She’s trying to get what she wants. They both are. That’s what the scene was about for me. It’s her gesture of coming into the shower and making him feel good, and in doing so, trying to get what she wanted. So I thought it was appropriate.”

Korte inhoud: Jaren 80, New York. Een rijke jongen, telg van een magnaat in onroerend goed, wordt verliefd op een meisje aan de verkeerde kant van de stad. Ze krijgen een affaire, maar vervolgens verdwijnt het meisje. Een detective doet onderzoek naar de zaak, die heel goed de ondergang kan betekenen voor het imperium in onroerend goed.


kirsten dunst,how to lose friends & alienate people,ryan gosling,andrew jarecki,all good things,simon pegg,megan fox,jeff bridges,vincent gallo,the brown bunnykirsten dunst,how to lose friends & alienate people,ryan gosling,andrew jarecki,all good things,simon pegg,megan fox,jeff bridges,vincent gallo,the brown bunnykirsten dunst,how to lose friends & alienate people,ryan gosling,andrew jarecki,all good things,simon pegg,megan fox,jeff bridges,vincent gallo,the brown bunny
© Film1

Neen, het wordt geen tweede The Brown Bunny (2003) film, en zal meer suggestief zijn dan de controversiële prent van Vincent Gallo. Maar misschien zullen ze op de DVD-cut iets verder gaan dan de bioscoop-versie. Dit uiteraard voor de mensen die hier opgewonden van geraken. Mij maakt het niet veel uit, want ik kan de actrice niet uitstaan. Kirsten Dunst blijft in mijn Top 10 Worst Actress.

*** All Good Things trailer ***

1 Comment

  1. Miiki

    Ik denk ook niet dat er iemand zal wakker liggen van de borstjes van Kirsten Dunst. Wel vreemd dat ze de film eerst op tv hebben uitgebracht (video-on-demand) en het slechts een beperkte release krijgt. De film wordt blijkbaar niet al te hoog ingeschat…

    Reply

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *