Police Academy 8 met Steve Guttenberg

Het moet gezegd worden, sommige films weten gewoon niet van ophouden. Police Academy heeft er ondertussen al 7 edities op zitten en als we de mensen van Slashfilm mogen geloven zit er een Police Academy 8 aan te komen:

Steve Guttenberg told The Sun over the weekend that a screenplay is being written for an eighth Police Academy movie with all the available original stars set to return.

“So far it is really great, everyone from the original movies who is still around will return,” says Guttenberg. “I know Kim Cattrall and Sharon Stone have been asked but they haven’t said yes yet. It would be really great to have them onboard.”

Met de eerste 3 films kun je nog wel een beetje lachen, maar de rest is het bekijken niet waar. De grappen vallen in herhaling en de grappen zijn om van te huilen. Maar nu de bijna voltallige cast zou willen terugkomen kan dit wel een nostalgische snaar raken. Slechter dan Police Academy: Mission to Moscow (1994) is immers niet mogelijk. Eugene Tackleberry zal niet meer van de partij zijn, want acteur David Graf stierf in 2001 aan de gevolgen van een hartaanval op 51-jarige leeftijd. Ook Leslie Easterbrook zal waarschijnlijk niet meer te zien zijn als de rondborstige babe, want de dame zal 60 worden.

Hoe dan ook, sinds Guttenberg als Mahoney de franchise had verlaten na de 4de film, ging alles van kwaad naar erger. Nu hij schijnt terug te willen keren is er hoop dat de studio ook iets meer talentvolle scenaristen zal aanwerven en een bekwame regisseur aan het project zal toevoegen.

1 Comment

  1. Mr White

    hoeveel keer kan je die moppen nu gaan recycleren. Dit is gewoon belachelijk. Sommige van die acteurs hebben gewoon niet door dat hun tijd al lang voorbij is.

    Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *