The House Bunny met Anna Faris

the_house_bunny_poster

Wat dachten jullie van een Playboy-komedie, of toch iets wat er naar ruikt? In de hoofdrol treffen we de Scary Movie-actrice Anna Faris. Het gaat om The House Bunny (2008) van Fred Wolf. Het lijkt op het eerste gezicht op een soort kruising tussen Legally Blonde (2002), Old School (2003), Sydney White (2007) en The Rules of Attraction (2002). Iets voor de liefhebbers, dus.

Korte inhoud: Als de Playboy-bunny Shelly (Anna Faris) ontslagen wordt uit de Mansion weet ze niet waar ze naar toe moet. Als er een baan vrij komt op een huis bij het campus van een universiteit, krijgt ze een stel hippe studenten onder haar hoede van de Zeta Alpha Zeta gemeenschap. Een club van 7 meisjes die tevens uitblinken in hun onhandigheid en beperkte sociale gevoeligheid. Ze hebben dringend een dosis “vrouwelijkheid” nodig van Shelly als ze hun huis willen behouden.

The House Bunny is geschreven door het schrijversduo Karen McCullah Lutz en Kirsten Smith (Legally Blonde, 10 Things I Hate About You). Het ziet er vreselijk voorspelbaar en weinig grappig uit, maar wie weet heeft de monteur van de trailer ons gespaard van alle betere sequenties.

In de film treffen we tevens een aantal nieuwe gezichten aan die we nog veel zullen aantreffen, zoals Emma Stone, Kat Dennings, Katharine McPhee, Dana Goodman, Monet Mazur, Sarah Wright en Rachel Spectre. Genoeg vrouwelijk schoon om de gehele 90 minuten van deze film mee te vullen.

De film is vanaf 17 december 2008 in onze zalen, maar misschien gewoon nog wat wachten tot de prent op dvd is. Ik begin me hier trouwens af te vragen waarom ik hier in godsnaam een postje zit over te schrijven.

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *