Gisele Bündchen in Austin Powers 4

Na Elizabeth Hurley, Heather Graham en Beyoncé Knowles is volgens Coming Soon het Braziliaanse lingeriemodel Gisele Bündchen verkozen om de eye-candy van dienst te worden voor de opkomende Austin Powers 4. Bundchen heeft het script al gelezen en gaat aan tafel zitten met Mike Myers, de scenarist en tevens hoofdrolspeler, en regisseur Jay Roach.

Dit wordt niet de eerste filmrol van het acterende model Bundchen. Een paar jaren geleden speelde ze naast Queen Latifah in Taxi (2004), en in 2006 had ze een klein rolletje in The Devil Wears Prada (2006). De titel van de vierde Austin Powers is nog niet bekend, maar Myers heeft wel al onthuld dat hij zal focussen op Dr. Evil, de vijand van Powers die ook door Myers wordt gespeeld.

Ik ben gestopt met lachen na de eerste Austin Powers, dus het maakt mij niet veel uit dat ze nog tien sequels maken. Een verstandig mens kan maar zoveel keer lachen met ‘mojo’ en ‘shag me baby’, alvorens het op de zenuwen begint te werken. Austin Powers in Goldmember (2002) bewees trouwens dat de vervaldatum van de formule al een paar jaar overschreden is en dat de tijd rijp is voor iets anders. Een komiek als Sacha Baron Cohen weet ook wanneer een typetje aan vervanging toe is, hopelijk zal Mike Myers ook tot dit inzicht komen met Austin Powers (of zelfs Shrek die ook nog een 4de keer wordt uitgemolken). Mike Myers zou beter het advies van Dr. Evil opvolgen…zip it.

Het topmodel Gisele Bündchen is misschien de enige mogelijke reden om naar deze film te gaan, en dan vooral om te genieten van haar mooie vormen. Voor diegene die geen flauw benul hebben van wie Gisele eigenlijk is, vinden jullie hieronder een hq gallery van de nieuwe Austin Powers vamp.

HQ pics Gisele Bündchen: 01, 02, 03, 04, 05, 06, 07 en 08

***Related Posts***
19/03/2007: Acterende modellen
15/10/2005: Er komt een Austin Powers 4
05/07/2004: Gisele Bündchen in de Amerikaanse Taxi versie

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *