Star Wars: The Clone Wars trailer op YouTube!

Ik denk niet dat het de bedoeling was dat deze trailer al op YouTube verschijnt, gezien Warner Bros de release eigenlijk gepland heeft voor mei 2008. Dus wees snel en bekijk het NU alvorens het te laat is en ik verwacht dat we morgen na goede YouTube gewoonte zullen lezen We’re sorry, this video is no longer available.

Dit zou dus de trailer zijn van de nieuwe Star Wars animatie-saga, die zal beginnen met Star Wars: The Clone Wars (2008) van Dave Filoni, een bioscoop-animatiefilm die de tv-serie zal inleiden. De release van deze film is gepland in de States op 15 augustus 2008. De animatie-reeks zal nadien volgen op Cartoon Network en TNT. De serie situeert zich tussen Episode II en Episode III en volgt het verhaal van Anakin, Obi-Wan, R2D2, C3PO, Padme Amidala, Count Dooku en Palpatine, alsook van een aantal nieuwe karakters én oude.

001002

© Lucasfilm

Waar gaat het over? Wel, van wat ik heb kunnen uitmaken uit de trailer zou de zoon van Jabba The Hut zijn ontvoerd – neen, dit is geen grap – en zou The Republic alles in het werk zetten om de verloren zoon terug te vinden. Whaoo?! Jabba die een deal sluit met The Republic? Zou de scenarist eigenlijk wel de Star Wars films gezien hebben? Je zou denken dat de anime volledig in de lijn van de prequels zal vallen. Nu nog Jar Jar Binks als negotiator opvoeren en de klus is geklaard. Silly this Star Wars animation looks. Wat denken jullie?

You Tube heeft de gewoonte om content na een paar dagen te verwijderen, dus hier is een andere versie.

***Related Post***
10/05/2005: Plannen voor een Star Wars tv-serie

6 Comments

 1. Timothy

  Het is reeds zover: We’re sorry, this video is no longer available.

  Reply
 2. Gregg

  domme ! Klote youtube! 🙁

  Reply
 3. Dave

  Staat ook op GarageTV.

  Reply
 4. johan

  niet echt onder de indruk…

  Reply
 5. komeetQ

  Ben een grote SW fan maar deze tering lijkt wel op het verfilmd storyboard van Attack of the Clones. De animatie is toch maar zwakjes en het plot is om van te huilen.

  Ik ga hier echt geen geld aan uitgeven.

  Reply
 6. Melissa

  Ik vind het jammer, dat zij zo’n film moeten maken. De graphics zijn best slecht, en ik kan dit niet echt serieus nemen. Ik vond het juist zo gaaf aan Starwars, dat alles ‘echt’ was, dus met echte mensen erin. En nu gaan ze er een ’tekenfilm’ over maken… Het lijkt mij niets.

  Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *