What Happens in Vegas met Cameron & Kutcher

what_happens_in_vegas_poster

Tegenwoordig hoef je geen degelijk filmscenario meer te hebben of talentvolle acteurs, laat staan overtuigend beeldmateriaal, om een film te promoten. Neem twee has-been-Hollywood-acteurs en zet ze volgens de kleurcode van de romantische-komedie, op een witte achtergrond en… KADJINGGG; money in the bank. Enfin, dat hopen we toch voor de acteurs in kwestie, de nog steeds bloedmooie Cameron Diaz (hoewel de foto op de poster niet haar beste kant laat zien) en de nog steeds talentloze Ashton Kutcher, die voor deze What Happens in Vegas … (2008) voor de eerste keer samen in een film te zien zijn. Tv-regisseur Tom Vaughan probeert er in ieder geval het beste van te maken.

Korte inhoud: Twee vreemdelingen (Cameron Diaz, Ashton Kutcher) ontmoeten elkaar in Las Vegas. Als de twee tijdens een feestje stomdronken worden en met een spel de jackpot winnen besluiten ze in hun dronken bui te gaan trouwen. De volgende morgen komen ze er echter achter hoe dom ze geweest zijn, maar ook dat ze een jackpot gewonnen hebben. Vechtend over wie de jackpot mag hebben groeien de twee dichter naar elkaar toe.

Op de affiche staat Cameron & Ashton alsof we deze twee acteurs allemaal wel kennen met hun voornaam. Hoe groter de luchtbel, hoe meer mensen er niet naast kunnen kijken…of zoiets. Een flutverhaaltje geschreven op een bierviltje door Dana Fox, weinig inspirende regie, flauwe grappen en voeg daar nog Queen Latifah bij en je weet waar je aan toe bent. Dit is er één van de 13 in een dozijn films. “Is dat niet een beetje voorbarig?” Als het op film aan komt zit ik er zelden naast. Voorbarige reacties zijn voor diegene die minder dan 7 films per week zien. Maar dit belet niet dat sommigen onder jullie waarschijnlijk wel van dit genre film verzot zijn. In dit geval zullen jullie nog moeten wachten tot 7 mei 2008.

*** What Happens in Vegas … trailer ***

3 Comments

 1. vinco

  Ik kan me niet van de indruk ontdoen dat de combinatie niet erg spontaan lijkt en de grappen in de trailer wel heel belegen aavoelen. Verwacht er ook niet heel veel van.

  Reply
 2. fabrice

  Kutcher is de meest irritante acteur op deze aarbol. Hoe fimmakers kunnen uitpakken is pure waanzin.

  Reply
 3. Eline

  Ik kijk er wel heel erg naar uit. Want ik ben fan van Cameron Diaz en ik heb haar nog niet in 1 stomme film zien spelen. En Kutcher vind ik ook erg grappig in films en samen in een film lijkt me erg lachwekkend! Ik heb er zin in en Cameron Diaz is the best!!

  Reply

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *