Semi-Pro met Will Ferrell en Woody Harrelson

Semi-Pro posterEen nieuwe poster van de sport-komedie Semi-Pro (2008) is uit, en ik begin echt wel uit te kijken naar deze Will Ferrell-prent van debuut-regisseur Kent Alterman, zeker wanneer ik zie dat ook Woody Harrelson van de partij is.

Ik verwacht op cinematografisch vlak niet erg veel, maar dit zal zeker wel beter zijn dan de spoof-drol Meet the Spartans (2008), die misschien wel de meest debiele en afschuwelijk slechte film ooit zal worden (bekijk de trailer gewoon). In Semi-Pro is trouwens ook een rol weggelegd voor André Benjamin (cf. Andre 3000).

Korte inhoud: Jackie Moon (Will Ferrell) is zowel de eigenaar als de coach van het basketbalteam Flint Michigan Tropics. Hoewel het team er absoluut niet de kracht en motivatie voor heeft, is Moon vastbesloten ze aan te top te krijgen.

Het plot doet me denken aan Major League (1989) of nogn het schitterende Slap Shot (1977). Of de film zo goed zal zijn zullen we nog moeten zien. Woody Harrelson was in ieder geval hilarisch in Kingpin (1996), en ik vind Will Farrell ook wel een leuk personage, met Old School (2003) als één van zijn beste films. Spijtig genoeg speelt Farrell de laatste jaren iets teveel dezelfde rol. De trailer belooft in ieder geval krankzinnige humor, en dit is dan ook wel te danken aan het script van Scot Armstrong (Starsky & Hutch, Old School, Road Trip, The Heartbreak Kid). Wij zullen in ieder geval nog een tijdlang moeten wachten, gezien de film bij ons pas uitkomt op 16 juni 2008.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *