The Amityville Horror volgens Michael Bay

Voor de horror-fans moet het dezer dagen wel even leuk zijn als op de Paasfoor; het ene horrorkraampje na het andere…en allen trekken ze op elkaar. En na de overvloedige Aziatische filmproducties heb je nu de massale stortvloed van remakes uit Amerika. En binnenkort mogen we ons verwachten aan The Amityville Horror (2005), met de acteur van Blade Trinity (2004), de nog-niet-zo-populaire Ryan Reynolds. Deze zal misschien ook de rol aangeboden krijgen van Flash, maar dat zijn nog maar geruchten.

Hier is in ieder geval de trailer van The Amityville Horror remake. Verwacht er maar niet al teveel van, want deze film is in productie van de Hollywood actie filmer Michael Bay, iemand die het vooral heeft voor mooie beeldjes en inhoudloze crowdpleasers.

De beelden uit de trailer zijn niet meteen om van omver te vallen, maar nu was het origineel nu ook weer geen meesterwerk. Hier zijn alvast een paar afbeeldingen.

Korte Inhoud: Op 14 november 1974 bekende Ronald Defeo dat hij zijn ouders en vier broertjes en zusjes had vermoord in hun huis in Amityville. Volgens Ronald werd hij gedwongen door stemmen die door het hele huis klonken.Een jaar later betrekken George en Kathy Lutz (Melissa George) en hun drie kinderen het grote huis in Amityville. Al snel wordt George geplaagd door gruwelijke visioenen en hoort hij de stemmen van het kwaad dat nog altijd in het huis rondhangt… In onze zalen vanaf 8 juni 2005.

*** The Amityville Horror trailer ***

1 Comment

  1. Black Identity

    Ik vond deze wel okay, ik heb niet het origineel gezien. Maar er zijn ook best wel veel delen van deze film. Het is niet gebaseerd op een waar verhaal want de helft is verzonnen door de familie Lutz die een slaatje wilde slaan om zo de belasting te kunnen onduiken. ZOek dat maar op op internet, daar staan hele verhalen over

    Reply

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *