Episode III: Revenge of the Sith

Vandaag is de officiële trailer van Star Wars: Episode III – Revenge of the Sith (2005) gelanceerd op Fox. Het zal nog even duren vooraleer hij te downloaden is, maar je kan hem reeds afhalen via obscure kanalen zoals Kazaa. Wat ik al kan zeggen is dat de trailer er beter uitziet dan het teaser-materiaal. Vooral de muziek is duister en krachtig en de beelden zien er angstwekkend uit. Let wel, Episode III zou een PG13 rating hebben. Wat toch wel verrassend is, gezien alle starwars films eigenlijk All Ages zijn. Zou dat 3de deel dan toch de schande van de eerste twee episodes kunnen camoufleren? Het ziet er naar uit. I can’t hardly wait!

“[The film] is much more dark…more emotional. It’s much more of a tragedy. My feeling is that it will probably be a PG-13, so it will be the first ‘Star Wars’ that’s a PG-13.” En Lucas heeft daar geen problemen mee. “I could pull it back a little bit, but I don’t really want to,” voegt hij eraan toe.

Update 15/03/2005: hier is de trailer van Revenge of the Sith.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.