Shrek 2 sidekick krijgt zijn eigen film

Een van de beste animatiefilms uit 2004 is zonder enige twijfel The Incredibles. Maar als we het hebben over recettes, dan heeft Shrek 2 maar liefst 2 keer zoveel opgebracht als de Pixar productie met een slordige 1 miljard dollar. Inderdaad dat zijn veel nullen. Zo zie je maar dat animatiefilmpjes BIG BUSINESS zijn. En gezien de film een echte goudmijn is geworden, krijgen de sidekicks nu ook hun eigen filmcontract. Puss in Boots, de gelaarsde kat met de stem van Antonio Banderas lijkt nu een eigen filmproject te krijgen, althans volgens Coming Soon:

DreamWorks has hired screenwriter David H. Steinberg (Slackers, American Pie 2) to write the animated film Puss in Boots, based on the character voiced by Antonio Banderas in Shrek 2.

De twijfel blijft echter of dit een bioscoop film zal worden of een straight-to-DVD-project. Maar gezien de recettes zou dat laatste me verwonderen. Dit is niets te vergelijken met de Aladdin, Antz of The Lion King vervolg filmpjes. Hoewel ik er niet van wakker lig, moet ik toch toegeven dt dit misschien wel de meest succesvolle animatiefilm is in recente jaren. Pray for mercy from Puss… in boots.

5 Comments

 1. Lord CMS

  “I am Puss!” the quote om scheurbuik van te krijgen 🙂
  man man! wel ik zal dat wel ooit te zien krijgen denkik (al dan niet door mijn buurjonetjes) 🙂
  enne jah, net zoals die rare maffe eekhoorn uit “Ice-age” waar ze een 5 minuten lang “parabeltje” rond gemaakt hebebn dat in het www circuleert

  Reply
 2. steffie

  echt iets om naar uit te zien… Nu ja, of het iets zal worden zonder Shrek en Dunkey weet ik niet! Maar toch, COOL!

  Reply
 3. Sine Metu

  ik heb die poster in mijn keuken hangen. ik vond puss in boots echt wel super! 🙂

  Reply
 4. dave

  Drie commentaren op Shrek. Ik wist niet dat er hier zoveel fans waren. Ik vind de ezel in Shrek (Eddie Murphy) toch stukken beter dan Puss. OK, voor liefhebbers van katjes (en ik probeer niet te kijken naar Sine…zou trouwens moeilijk zijn vanachter m’n pc) is dit gelaarsde katje toch heel aantrekkelijk.

  Reply
 5. annick

  dat is super leuk nieuws !!!
  ben grote fan !!

  Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *