Netflix pakt uit met spannende actie-thriller Carry-On

Mocht er ooit een Speed 3 film zijn gemaakt, zou dit eigenlijk wel het perfecte script voor zijn, na de bus en de boot. De opkomende Netflix-film Carry-On (2024), die op 13 december 2024 wordt uitgebracht, belooft een spannende actie-thriller te worden. De regie van de film lag in handen van Jaume Collet-Serra, en hij is toch wel iets van een hit-and-miss regisseur. Hij is de man achter The Shallows (2016), wat een voortreffelijke haaienfilm was. Maar hij is ook de man die Black Adam (2022) heeft gemaakt. Dit is geen Netflix film maar de streamingdsdienst heeft deze wel opgepikt gezien de film geen bioscooprelease kon verzilveren, dus moeten we onze verwachtingen misschien niet te hoog leggen.

© Dutch FilmWorks

Korte inhoud: Een mysterieuze reiziger (Jason Bateman) chanteert een jonge Transport Security Administration-agent (Taron Egerton) om een ​​gevaarlijk pakket door de beveiliging te laten glippen en mee te nemen op een vlucht op kerstdag.

De plot verkent thema’s als morele dilemma’s en de druk om keuzes te maken in extreme omstandigheden. De film speelt zich af in een hectische luchthavenomgeving, wat de spanning en het tempo van de verhaallijn versterkt. Naast Egerton en Bateman bestaat de cast uit Sofia Carson, Danielle Deadwyler, Logan Marshall-Green en Dean Norris, die elk bijdragen aan de veelzijdigheid van de personages​

Carry-On is de eerste film die voortvloeit uit de samenwerking tussen Netflix en Amblin Partners, het productiebedrijf van Steven Spielberg. De film werd opgenomen op locaties in New Orleans en Cleveland en had een geschat budget van 47 miljoen dollar, wat eigenlijk wel een pak geld is voor een straight-to-streaming film. Het script is geschreven door T.J. Fixman, met bijdragen van Michael Green, wat zou garant moeten staan voor een goed doordachte en boeiende verhaallijn​. Met zijn PG-13 rating is de film geschikt voor een breed publiek, hoewel de inhoud sterke geweldsscènes, bloederige beelden en enkele suggestieve verwijzingen bevat. Hoe dan ook, ik ben benieuwd.

*** Fantasy trailer ***






1 Comment

  1. Flibbidygibbit

    Netflix is de streamingversie van Lionsgate aan het worden.

    Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *