Carrie-Anne Moss in indie zombie horror thriller Die Alone

Quiver Distribution heeft een officiële trailer onthuld voor een indie zombie horror thriller uit Canada genaamd Die Alone (2024), een nieuwe creatie van filmmaker Lowell Dean – het best bekend als de regisseur van de WolfCop films, wat een soort 70’s exploitation genre is met een 80’s stijl. Deze film zou dramatisch wel iets meer te bieden hebben.

© Quiver Distribution

Korte inhoud: Vertelt het verhaal van een jongeman (Douglas Smith) die geheugenverlies heeft. Hij gaat samen met een stoere survivalist (Carrie-Anne Moss) op zoek naar zijn vriendin tijdens een zombie-achtige uitbraak.

De film gaat volgende maand in première op een Canadees filmfestival op 27 september 2024 voordat hij op 18 oktober op VOD te zien zal zijn. Vooralsnog geen bioscooprelease dus. Het productiebudget moet bengelen rond de 2 miljoen dollar, wat niet zo veel is voor een post-apocalyptische film overspoeld door mysterieuze wezens. En wederom speelt Carrie-Anne Moss een rol aan de zij van iemand met geheugenverlies nadat ze dat eerder deed in Memento (2000). We krijgen een kleine cast te zien met Douglas Smith, Kimberly-Sue Murray, Steven Roy en Frank Grillo. We krijgen duw wel een low budget genre-film, maar de cast is niet onaangenaam.

Carrie-Anne Moss heeft niet veel geluk gehad met haar acteer-keuzes de laatste jaren. De laatste The Matrix Resurrections (2021) was een gigantische mislukking om nog maar te zwijgen over de geflopte The Acolyte serie die geen tweede seizoen krijgt. Maar dit neemt niet weg dat het een talentvolle actrice is en ik ben toch om deze film te zien. De trailer is minder dwaas dan wat je had kunnen verwachten.

1 Comment

  1. Karloff

    Dit ziet er inderdaad intrigerend uit.

    Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *