Site icon De FilmBlog

Gloednieuwe The Lord of the Rings: The Rings of Power seizoen 2 trailer

San Diego veranderde afgelopen vrijdag in een Middle Earth festival toen Prime Video de langverwachte trailer van het tweede seizoen van de serie “The Lord of the Rings: The Rings of Power” onthulde voor duizenden fans tijdens de San Diego Comic-Con. De trailer biedt een intrigerende glimp van het nieuwe seizoen, waarin de macht van de Ringen en de toenemende dreiging van Sauron in Middle Earth centraal staan. Het tweede seizoen van “The Lord of the Rings: The Rings of Power” zal vanaf donderdag 29 augustus exclusief te zien zijn op Prime Video, een van de vele voordelen van een Prime-lidmaatschap dat naast entertainment ook kortingen en gemak biedt.

© Amazon Prime

De prestigieuze San Diego Comic-Con vond afgelopen vrijdag plaats in Hall H, waar zich maar liefst 6.500 enthousiaste fans verzamelden voor de spectaculaire onthulling van de nieuwste trailer van het aankomende tweede seizoen. Showrunners John D. Payne en Patrick McKay betraden het podium van Hall H, vergezeld door de cast, onder moderatie van de Emmy-genomineerde actrice Yvette Nicole Brown. De castleden die deelnamen aan het panel waren onder anderen Cynthia Addai-Robinson, Robert Aramayo, Maxim Baldry, Morfydd Clark, Ismael Cruz Córdova, Charles Edwards, Trystan Gravelle, Sam Hazeldine, Ema Horvath, Tyroe Muhafidin, Sophia Nomvete, Lloyd Owen, Megan Richards, Charlie Vickers, Benjamin Walker en Daniel Weyman.

De onlangs gelanceerde trailer van het tweede seizoen van “The Lord of the Rings: The Rings of Power” legt de nadruk op de lang gevreesde wederopstanding van de legendarische, maar duistere Sauron. Hij markeert de terugkeer van het kwaad in Middle Earth na vele jaren van moeizaam behouden vrede tussen de diverse rijken. De trailer belicht ook de creatie van meerdere Ringen van Macht, gesmeed uit de sinistere krachten van Sauron. Daarnaast worden diverse wezens geïntroduceerd die dit seizoen hun opwachting zullen maken, waaronder een jonge Shelob, een leger van Barrow-wights, Hill-troll Damrod, een Zeeworm en zelfs Ents.

Het eerste seizoen van “The Rings of Power” was een ongekend succes, met meer dan 100 miljoen kijkers wereldwijd en meer dan 32 miljard gestreamde minuten. De serie trok wereldwijd meer dan 25 miljoen kijkers op de eerste dag, waarmee het de grootste première in de geschiedenis van Prime Video werd. De show heeft tijdens de lanceringsperiode wereldwijd meer Prime-aanmeldingen gegenereerd dan enige andere content tot nu toe. De regie van seizoen twee wordt verder verzorgd door Sanaa Hamri en Louise Hooper.


Exit mobile version