We Live in Time met Andrew Garfield en Florence Pugh

Er komt binnenkort een nieuwe A24 film in de zalen en de eerste trailer We Live in Time (2024) kwam vorige week online. Het is een romantische drama met in de hoofdrollen Academy Award-genomineerden Andrew Garfield (The Eyes of Tammy Faye The Amazing Spider-Man) en Florence Pugh (Midsommer, Oppenheimer), dat naar verwachting in wereldpremière gaat op het Toronto Film Festival en in de bioscoop zal verschijnen op 17 oktober 2024.

© A24 / Poster design by BLT Communications, LLC

Korte inhoud: Almut (Florence Pugh) en Tobias (Andrew Garfield) worden samengebracht in een verrassende ontmoeting die hun leven verandert. Door middel van momentopnamen van hun leven samen – voor elkaar vallen, een huis bouwen, een gezin vormen – wordt een moeilijke waarheid onthuld die alles op haar grondvesten doet wankelen. Terwijl ze een pad bewandelen dat wordt uitgedaagd door de grenzen van de tijd, leren ze elk moment te koesteren van de onconventionele route die hun liefdesverhaal heeft afgelegd, in de tien jaar durende, diep ontroerende romance.

De regie van de film lag in handen van John Crowley (Boy A) die de laatste 10 jaar voornamelijk bezig is geweest met tv-serie afleveringen. Maar hier kreeg hij het scenario in handen van The Last Letter from Your Lover en Wanderlust scenarist Nick Payne en ook nog eens 2 talentvolle acteurs. De trailer kijkt hoe Almut en Tobias elkaar schattig ontmoeten in een ziekenhuiskamer. Gekneusd en met een beugel om zijn nek vraagt ​​Tobias aan Almut: “Sorry, maar kennen we elkaar?” – “Ja, nee”, antwoordt ze, en geeft toe dat zij de reden is dat hij gewond is geraakt, aangezien ze hem per ongeluk met haar auto heeft aangereden. Later zien we hoe het duo verliefd wordt en samen een dochter krijgt, die een gelukzalig leven leidt, tot het punt waarop Almut een onheilspellende diagnose krijgt.

Dit lijkt op een film waarbij sommigen er de papieren zakdoeken zullen bijhalen voor hun gesnotter. In de film zegt Almut op een gegeven moment, ,a duidelijk werd dat ze een kankerbehandeling ondergaat “Ik kan de gedachte niet verdragen vergeten te worden” en dat op zich is een gruwelijke gedachte voor al wie kinderen heeft en of mensen die van hen houden. Deze film zal beslist een paar gevoelige snaren raken. Goed gemaakte, prachtig geacteerde en prachtig geregisseerde romances zijn niet altijd gemakkelijk te verkrijgen. Het komt zelden voor dat een liefdesverhaal me zo sterk aanspreekt, maar dit is een ongelooflijk goed gemonteerde trailer.

*** We Live in Time trailer ***


Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *