It Comes at Night jaagt ons de stuipen op het lijf

Eén van de meest creepy trailers van het moment is deze van It Comes at Night (2017), de tweede film van Trey Edward Shults, die tevens het scenario heeft geschreven.

it comes at night,trey edward shults,joel edgerton,kelvin harrison jr,carmen ejogo,christopher abbott,riley keough

Korte inhoud: Wanneer een onnatuurlijke dreiging de wereld terroriseert heeft een man samen met zijn vrouw en zoon zijn toevlucht gezocht in een verlaten woning. Hun leven wordt echter verstoord door de komst van een wanhopige jonge familie die op de vlucht is. Ondanks de beste bedoelingen van beide families beginnen paranoia en wantrouwen de overhand te krijgen als de verschrikkingen buiten steeds dichterbij komen.

Zeldzaam zijn de filmtrailers die weinig laten zien en toch voldoende om ons verlangen aan te wakkeren. Soms spoilen trailers dat het een lieve lust is of wijken ze compleet af van het verhaal om de film toch maar te verkopen. Heel af en toe krijgen we ook eens een pareltje te zien die duidelijk maakt dat een goede trailer ook een kunst kan zijn. En niet alleen is de montage heel doeltreffend maar ook de klank-montage werkt wonderwel op de beelden. En ik heb het nog niet gehad over die minimalistische posters van deze prent! Zo knap en intrigerend. En gezien deze film afkomstig is van A12 denk ik wel dat we met een kwaliteit horror te maken hebben. Enkel spijtig dat de film niet te zien was op het Filmfestival van de Fantastische Film in Brussel.

In de cast zien we ondermeer Joel Edgerton, Kelvin Harrison Jr., Carmen Ejogo, Christopher Abbott en Riley Keough. Deze film is gemaakt met een minimum aan middelen maar gigantisch veel mensen zullen deze film willen zien. Ik was verkocht voor deze prent na 15 seconden in deze trailer.

*** It Comes at Night trailer ***

1 Comment

  1. Gaetan

    Die wil ik zien, eindelijk nog eens een goeie horror zonder serienummer.

    Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *