Nieuwe Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales posters

Op 24 mei 2017 komt Disney uit met zijn andere blockbuster-kannon Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales (2017) van de Noorse regisseurs Joachim Rønning en Espen Sandberg (Kon-Tiki, Bandidas). Er is al een eerste screening geweest voor een select publiek maar er zijn nog geen reviews gepubliceerd, maar deze film zou beter zijn dan de vorige Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides (2011) van Rob Marshall… ook al is dit op zich geen prestatie.

Korte inhoud: De onfortuinlijke Jack Sparrow (Johnny Depp) ziet het somber in wanneer de spook-piraten onder leiding van zijn oude aartsvijand, de angstaanjagende Kapitein Salazar (Javier Bardem), ontsnappen aan de Devil’s Triangle. Salazar en zijn crew is vastbesloten om elke piraat op zee met inbegrip van Jack te doden. Jack’s enige hoop op overleving ligt in het zoeken naar de legendarische Trident of Poseidon, een krachtig artefact dat zijn bezitter de totale controle over de zee geeft.


pirates_of_the_caribbean_dead_men_tell_no_tales_2017_poster01.jpgpirates_of_the_caribbean_dead_men_tell_no_tales_2017_poster02.jpgpirates_of_the_caribbean_dead_men_tell_no_tales_2017_poster03.jpgpirates_of_the_caribbean_dead_men_tell_no_tales_2017_poster04.jpgpirates_of_the_caribbean_dead_men_tell_no_tales_2017_poster05.jpg
© created by wearebond.com

Deze week zijn een reeks nieuwe posters verschenen en het is duidelijk dat ze niets aan het toeval willen overlaten. Mijn probleem met de franchise is dat ik sinds de derde film een beetje ben afgehaakt. Ik ben de herhaling beu. Maar deze 3de film lijkt iets meer naar de roots terug te gaan. Ik ga niet zeggen dat ik compleet verkocht ben door de trailer, maar toch wat opgelucht. De cgi-versie van Jack Sparrow waarop hij er uitziet als jonge twintiger, ziet er heel overtuigend uit. Ik ben wel geen fan van de over-the-top actie-sequenties, ook al is dat een beetje een onderdeel van de franchise geworden.

Als de geruchten kloppen zou het productiebudget van deze film rond de 320 miljoen dollar liggen. Dat is een pak geld. Reken daarbij nog distributie en marketing kosten bij en deze film moet 600 miljoen opbrengen om nog maar break-even te zijn. Iets wat deze film wel zal bereiken ook al mocht de film op niet veel trekken. Zeker wanneer we weten dat Orlando Bloom terugkeert als William “Will” Turner, maar het wordt vooral ook uitkijken naar Kaya Scodelario, Brenton Thwaites, David Wenham en Geoffrey Rush.

***Related Posts***
06/02/2017: Eerste Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales trailer
31/05/2013: Pirates of the Caribbean 5 in handen van 2 Noorse regisseurs

*** Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales trailer #2 ***

1 Comment

  1. Henkieboy

    Het waren in het begin leuke films, maar langzamerhand wordt het allemaal toch zwaar uitgemolken.

    Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *