Nieuwe Wonder Woman trailer zal de fans overtuigen

En we hebben een nieuwe trailer voor de opkomende Wonder Woman (2017) en ik ben onder de indruk. In het begin had ik heel wat twijfels over het personage na de wat lullige introductie in Batman v Superman: Dawn of Justice (2016). Van wat ik nu kan uitmaken lijkt de regie van Patty Jenkins echt wel de juiste vrouw zijn achter de camera, en dit na heel wat berichten over de puinhoop op de set.

wonder_woman_2017_poster02.jpg

Korte inhoud: Een Amazoneprinses (Gal Gadot) verlaat haar weelderige tropische eiland om te leven in een wereld met stedelijke stadsgezichten van glas en staal. Opgeleid door Griekse krijgers en uitgerust met uitzonderlijke gaven is ze de afgezant van de goden die zal uitgroeien tot een van de grootste heldinnen ooit.

Niet alleen lijken de actie-scènes echt wel indrukwekkend, maar de aanwezige humor in de film lijkt ook wel te werken en het moet gezegd worden dat de casting van Chris Pine echt wel een voltreffer blijkt te zijn. De trailer is geslaagd wanneer het verlangen om de film te zien verhoogt en dit is hier toch ook wel het geval. En veel is ook wel te danken aan de knappe edit en de zalige muziekscore. De eerste trailer was nog wat zoekend naar een juiste toon, maar hier lijkt alles perfect te werken. Enkel het einde van de trailer vind ik niet zo goed, de joke is niet echt sterk en om daarmee te eindigen is wat klungelig.

We wisten al dat Wonder Woman zich zou afspelen zowel in het heden als het verleden, en ook al heb ik soms het gevoel dat de stunts iets teveel met een “wire” hebben gewerkt om acteurs over te vliegen van de ene naar de andere kant, kan dit ook wel een eigen stijl op zich hebben. Toch denk ik dat we onze verwachtingen niet al te hoog moeten leggen, zeker na het zien van alle overtuigende Zack Snyder trailers en de tegenvallende resultaten. We hebben er in ieder geval lang op moeten wachten op een nieuwe geslaagde girl power film. Dit zal in ieder geval geen Catwoman / Aeon Flux film worden. De film werd geschreven door enerzijds een comic-geek met Geoff Johns en een meer soapy-girl-driven scenarist met Allan Heinberg.

Het enige spijtige is dat we nog tot mei 2017 moeten wachten om deze film te zien.

 


*** Wonder Woman trailer#2 ***

1 Comment

  1. Limmy

    Vreemd genoeg past het personage meer in de Marvel Captain America wereld dan in de DC films. Ben wel benieuwd.

    Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *