Horror sitcom Ash vs Evil Dead trailer! Come and get some!

Na het zien van de eerste trailer weet ik nu al dat “Ash vs Evil Dead” (2015- ) één van mijn favoriete series zal worden. De beelden zijn zowel vernieuwend als nostalgisch en zit nu al te verlangen naar de eerste episode.

ash_vs_evil_dead_2015_poster.jpg

Na de Evil Dead (2013) remake en de vele pogingen van Bruce Campbell om Evil Dead 4 van de grond te krijgen, is er dan nu deze horror sitcom. Het lijkt een beetje op “From Dusk Till Dawn” (2014) serie, ook al spreken we hier niet van een remake van de film, dan wel een vervolg op datgene wat reeds is gebeurd.

De serie werd geschreven door Sam Raimi, tezamen met zijn oudere broer Ivan Raimi. Regisseur Sam Raimi zal ook de eerste aflevering regisseren en zo meteen de toon zetten. Op 31 oktober wordt de eerste aflevering uitgezonden. via het Starz netwerk. Volgens de eerste berichten zou de sitcom een sequel vormen op The Evil Dead, Evil Dead II en Army of Darkness. Campbell neemt opnieuw zijn rol over van Ash Williams, en aan zijn zij zien we Jill Marie Jones, Lucy Lawless, Mimi Rogers en Ray Santiago.

Ik kijk er in ieder geval naar uit om deze trash-talking oorlogs-veteraan bezig te zien. Ash is de ultieme anti-held; hij denk dat hij de wijsheid in pacht heeft maar is al zo dom als een achterdeur , maar wanneer er gevaar dreigt sta je maar beter aan zijn kant, cause he will kick ass! Dit wordt een krankzinnige en heroïsche saga. Met kettingzaag-prothese en zijn ‘boomstick’ gaat Ash opnieuw monsters te lijf, en in de serie lijkt er geen gebrek te zijn aan monsters. Het eerste seizoen telt 10 episodes van elk 30 minuten. Wordt de serie bij ons uitgezonden? Misschien binnen een jaar 5, if we’re lucky.

1 Comment

  1. Stef

    Dit ziet er zalig uit! Deze show is de nieuwe True Blood! Hopelijk regisseert Sam Raimi ook de andere 9 episodes.

    Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *