En hier zijn dan de nieuwe Jurassic World posters en trailer #2 !

Na de eerste trailer van Jurassic World (2015), in regie van Colin Trevorrow is ondertussen een tweede trailer opgedoken. Het heeft een kleine 13 jaar geduurd om deze film in productie te brengen, maar volgend jaar op 10 juni 2015 komt deze prent eindelijk in de bioscoop.

Korte inhoud: We bevinden ons tweeëntwintig jaar na de gebeurtenissen van Jurassic Park, Isla Nublar beschikt nu over een volledig functionerende dinosaurus themapark, Jurassic World, zoals oorspronkelijk voorzien door John Hammond. Het nieuwe park is eigendom van de Masrani Corporation. Owen (Chris Pratt), een lid van de Jurassic World personeel ter plaatse, voert gedragsonderzoek op de Velociraptors. Maar na vele jaren daalt het bezoekersaantal in het dino-park en komen de eigenaars met het idee een nieuwe attractie te creëren om er opnieuw de vonk in te steken met een genetisch gemanipuleerde dinosaurus. Een beslissing die niet zonder gevaren blijkt te zijn…


jurassic_world_2015_poster02.jpgjurassic_world_2015_poster03.jpgjurassic_world_2015_poster04.jpg

Het script van de film werd geschreven door Colin Trevorrow en Derek Connolly waarmee Colin al heeft gewerkt op zijn debuutfilm Safety Not Guaranteed (2012). Steven Spielberg blijft nog steeds aan het roer als uitvoerend producent en in de casting zien we naast Chris Pratt – die de show heeft gestolen in Guardians of the Galaxy (2014) – zien we ook Bryce Dallas Howard, Jake Johnson, Judy Greer, Vincent d’Onofrio en Katie McGrath. Spijtig genoeg geen Jeff Goldblum, Laura Dern of Sam Neill. Ook Richard Attenborough is niet meer van de partij nadat hij dit jaar is overleden. We hebben hier dus te maken met een complete reboot film.

In plaats van de 15 seconden teaser krijgen we nu een beter zicht op de film, en het ziet er behoorlijk indrukwekkend uit, met zowel nostalgische als vernieuwende – zelfs futuristische kantjes. Het feit dat er nu een genetisch gemanipuleerde dino rondloopt in het park maakt alles nog een tikkeltje spannender. Spielberg heeft er zelfs een cameo van Jaws ingestoken! Het wordt uitkijken naar 10 juni 2015 alvorens deze reboot in onze zalen zal draaien.

Update 17/04/2015: En ondertussen is ook een nieuwe filmposter vrijgegeven met een stijlvolle split-image tussen de rust vs het gevaar, het modernisme vs de prehistorie. Beiden kijken elkaar aan en de tijd staat even stil. Hopelijk wordt de film al even diepzinnig. Er is tevens een tweede trailer opgedoken.

***Related Post***
26/06/2012: Jurassic World eerste trailer
26/06/2012: Er wordt gewerkt aan Jurassic Park 4
11/04/2007: Laura Dern over Jurassic Park IV


*** Jurassic World trailer #2 ***

3 Comments

  1. Brix

    Is wel hééél kort. Hadden evengoed een paar fotos vrijgegeven.

    Reply
  2. Margot

    Eigenlijk wel een goede zeaak dat ze de franchise rebooten, want JP3 leed toch wat aan bloedarmoede.

    Reply
  3. Stef

    Ik heb zo een Piranha gevoel na het zien van de trailer …

    Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *