Ice Age 4: Continental Drift met Jennifer Lopez

Ook al is het ijs overal aan het smelten is ondertussen bekend geworden dat er een Ice Age 4: Continental Drift (2012) op komst is. Je zou denken dat ze na Ice Age 3: Dawn of the Dinosaurs (2009) er definitief de brui zouden aan geven, maar niets is dus minder waar. Wat kan het de mensen van 20th Century Fox Animation schelen dat ze met hun laatste animatiefilm GEEN pre-historische come-back hadden gemaakt. De creativiteit was al na de eerste film compleet weggesmolten en nu moesten we het stellen met onnozele 3D-effecten en vervelende nevenplots.


ice age,ice age 4,Continental Drift,20th century fox,Dawn of the Dinosaurs,Michael Berg,Mike Thurmeier,Steve Martino,Jason Fuchs,Mike Reiss,Ray Romano,Queen Latifah,Denis Leary,John Leguizamo,Chris Wedge,Josh Peck,Jennifer Lopez,Jeremy Renner,Seann William Scott,Scrats Continental Crack-Up
© Twentieth Century Fox Home Entertainment

Maar het is de box-office die de enige maatstaf is in Hollywood, en als de vorige film wereldwijd een slordige 886 miljoen dollar heeft opgebracht (met een productiebudget van 90 miljoen), dan weet je dat de franchise nog niet dood is. Het was tevens de grootste box-office recette van de franchise. De eerste film bracht 383 miljoen op en de sequel 655 miljoen. Het moet tevens één van de meest succesvolle animatie-franchises zijn, en dit met karakters die eigenlijk niet zo héél bijzonder zijn. Maar anderzijds zijn de films wel visueel indrukwekkend.

De regisseurs van dienst zijn Steve Martino en Mike Thurmeier. Het scenario is dan weer geschreven door Michael Berg, Jason Fuchs en Mike Reiss. Naast de bekende stemmen van Manny (Ray Romano), Ellie (Queen Latifah), Diego (Denis Leary), Sid (John Leguizamo), Scrat (Chris Wedge) en Eddie (Josh Peck), zullen we ook de stem horen van Jennifer Lopez, Jeremy Renner en Seann William Scott.

En bij wijze van aankondiging vinden jullie hieronder Scrat’s Continental Crack-Up (2010), het kortfilmpje die de ‘Continental Drift’ een beetje moet gaan verklaren op Scrat’s wijze. Enjoy !


*** Scrat’s Continental Crack-Up short ***

***Related Posts***
11/06/2009: Ice Age 3: Dawn of the Dinosaurs trailer
18/01/2007: Top 10 meest succesvolle films van 2006
15/01/2006: Ice Age 2: The Meltdown
19/03/2005: Fox Animation maakt zich klaar voor Ice Age sequel

1 Comment

  1. janaïka

    bwa, blijft het wel een leuke serie vinden. De stem van John Leguizamo is gewoon te gek. Die Scrat begint anders wel op mijn zenuwen te werken. Het is in ieder geval leuk vertier voor de kids.

    Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *