Site icon De FilmBlog

Hoe zit het met Terminator 4?

De opnames van Terminator 4 (2008) zouden binnenkort van start moeten gaan, met of zonder de gouverneur Arnold Schwarzenegger. Op Imdb houdt men de lippen stevig op mekaar en tasten de fans nog steeds in het donker. Het script zou ondertussen afgewerkt moeten zijn en Jonathan Mostow zou de film moeten regisseren. Mario Kassar gelooft nog steeds op de terugkeer van Arny, en zei 10 maanden geleden nog te wachten tot er een plaats draaiperiode kon vastgelegd worden in de agenda van de acteur.

Maar het blijft maar duren? Het nieuws van een 4de Terminator dateren al van in 2004. Sylvester Stallone laat er anders minder haar over groeien en heeft al ‘met succes’ een 6de Rocky afgeleverd, en daar was pas eind 2005 sprake van. Waarom duurt het allemaal zo lang. Wel, heel wat fans vragen zich af of een T4 zonder Arnold eigenlijk wel de moeite is, en ik denk dat de geldschieters ook liever Arnold zien terugkeren om de box-office te spijzen. Het kan een verschil maken tussen een 100 miljoen dollar film of een 40 miljoen dollar film, en voor een actieprent is dat echt wel een groot verschil.

Laten we even speculeren en aannemen dat Arnold NIET terug komt. Wie zou er dan volgens jou de beste opvolger zijn? Let wel, de Terminator hoeft geen 2 meter lange spierenbundel zijn. Hij hoeft wel – volgens mij – bestaan uit dezelfde metalen structuur als de oorspronkelijke Terminator, anders verlies je elke band met het originele concept. Bij de rivalen hebben we al een slanke silver-guy gehad, T1000 (vertolkt door Robert Patrick) en een bloedmooie T-X (gespeeld door Kristanna Loken). Hierboven vinden jullie al een aantal acteurs die in aanmerking zouden komen: Adrian Paul, Dolph Lundgren, Tyson Beckford, Dominic Purcell, Jean-Claude Van Damme, The Rock, Vin Diesel,…Janet Jackson. Wie is jullie favoriet of hebben jullie nog andere namen aan het rijtje toe te voegen? Laat ook weten of een T4 zonder Arnold voor jullie zin heeft. Hieronder is misschien een teaser voor wat komen zal…

Exit mobile version