Site icon De FilmBlog

Amerikaans acteur David Boreanaz komt naar FACTS Gent!

David Boreanaz, de Amerikaanse acteur bekend van onder meer Bones, Buffy: The Vampire Slayer en diens spin-off Angel, komt op 2 en 3 november naar FACTS, het popcultuurevenement in Flanders Expo. Hij zal er beschikbaar zijn voor fotoshoots, handtekeningen, selfies en vraag-en-antwoordshows.

Boreanaz begon midden jaren ’90 zijn acteercarrière als een eenmalig vriendje van Kelly Bundy in Married With Children, maar maakte al gauw meer furore op het kleine scherm via zijn rol in Buffy: The Vampire Slayer als Angel in 1997. Die drie seizoenen als love interest van hoofdpersonage Buffy smaakte bij het publiek naar meer en zorgde voor de hoofdrol in de gelijknamige Buffy spin-off Angel in 1999.



“Bones” © 20th Century Fox Television

Bij het brede publiek is Boreanaz wellicht meer bekend als Seeley Booth, de FBI-agent die in de misdaadserie “Bones” moet samenwerken met forensisch specialiste Temperance ‘Bones’ Brennan. Hij vertolkte met glans die rol in deze wereldwijd populaire serie van 2005 tot en met 2017, met vrijwel vaste herhalingen op heel wat zenders, tot op vandaag. Zijn meest recente vertolking is die van Navy SEAL-teamleider Jason Hayes in de militaire dramaserie SEAL Team, waarvan de laatste aflevering in oktober 2024 op steamingdienst Paramount+ te zien is na 7 indrukwekkende seizoenen.

GOED GEZELSCHAP

Boreanaz vergezelt op 2 en 3 november de al aangekondigde acteurs

Alle acteurs doen fotoshoots, handtekeningensessies en vraag-en-antwoordshows op 2 en 3 november. Wie deze helden wil ontmoeten, zakt op die data dus beter af naar Flanders Expo!
Tickets & info: op www.facts.be/nl.

Exit mobile version