Site icon De FilmBlog

Een scary trailer met Sam Claflin in Bagman

Er is een nieuwe trailer uitgebracht voor de aankomende thriller Bagman (2024). In de door Colm McCarthy (The Girl with All the Gifts, Outcast) geregisseerde film speelt Sam Claflin de rol van een man genaamd Patrick McKee, die een sinister wezen uit zijn jeugd terug ziet komen om hem te achtervolgen en hem dwingt zichzelf en zijn gezin te beschermen.

© Lionsgate

Korte inhoud: In de duistere horrorfilm Bagman raakt een gezin verstrikt in een nachtmerrie terwijl ze worden opgejaagd door een kwaadaardig, mythisch wezen. Eeuwenlang en in verschillende culturen hebben ouders hun kinderen gewaarschuwd voor de legendarische Bazuin, die onschuldige kinderen grist en ze in zijn gemene, ratelende tas stopt – om nooit meer gezien te worden. Patrick McKee (Sam Claflin) ontsnapte als jongen ternauwernood aan een dergelijke ontmoeting, waardoor hij gedurende zijn hele volwassenheid blijvende littekens achterliet. Nu is Patricks kwelgeest uit zijn kindertijd teruggekeerd, waardoor de veiligheid van zijn vrouw Karina (Antonia Thomas) en zoon Jake (Caréll Vincent Rhoden) in gevaar komt.

Het scenario is geschreven door John Hulme. Lionsgate distribueert de film in de bioscopen in de States door het hele land vanaf 20 september 2024. Ik heb wel moeten lachen toen ik plots las: “Van de Studio die Prey for the Devil en The Strangers Chapter 1 bracht”, alsof dit een goede marketinglijn zou zijn. Wanneer films uitpakken met ‘producer’ credits is dit in vele gevallen slecht nieuws voor de kwaliteit van de film, maar we zullen afwachten. Mijn verwachtingen voor deze film kunnen onmogelijk lager ligger, maar kijk, het is vakantie en niet zo zot veel filmnieuws om van achterover te vallen.

Exit mobile version