Bird Box Barcelona spin-off lijkt aanzet voor nog meer Bird Box films

Netflix heeft zopas een teaser-trailer onthuld voor Bird Box Barcelona (2023) van regisseur-broers David en Àlex Pastor, een vervolg/spin-off op de film Bird Box (2018), waarin Sandra Bullock de hoofdrol speelde als een moeder die haar kinderen moet beschermen tegen een kwaadaardige kracht, terwijl ze ook voor haar eigen overleving vecht.

Korte inhoud: Nadat een mysterieuze kracht de wereldbevolking heeft gedecimeerd door ervoor te zorgen dat iedereen die het ziet zich het leven beneemt, moeten Sebastian en zijn jonge dochter Anna hun eigen overlevingstocht door de desolate straten van Barcelona navigeren. Maar terwijl ze een ongemakkelijke alliantie aangaan met andere overlevenden en op weg zijn naar een veilige haven, groeit er een dreiging die nog sinister is dan de onzichtbare wezens.

In deze Spaans/Engelse spin-off film zien we een geblinddoekte vader, Sebastian (Mario Casas), die zijn dochter Sofia (Naila Schuberth) beschermt en vergezeld wordt door de jonge vrouw Georgina Campbell, terwijl ze proberen te ontsnappen aan demonische entiteiten in de desolate straten van Barcelona, in een donkere, zichtloze wereld. Iedereen die naar de kwaadaardige kracht kijkt, wordt gedwongen om zichzelf op gewelddadige wijze te doden.

Bird Box Barcelona lijkt een nieuwe angstaanjagende thriller te worden die zich deze keer afspeelt in Barcelona en naar alle verwachting het beginpunt van een hele zooi films die het Bird Box-universum zullen etaleren over verschillende steden. Indien je een scenarist ben zou ik snel in de pen kruipen en Bird Box Brussels schrijven. De toch wel leuke quote van Netflix voor de lancering van Bird Box Barcelona op 14 juli 2023 luidt: “Ben je klaar om dit te zien?”

*** Bird Box Barcelona trailer ***

1 Comment

  1. Quentin

    Die eerste Bird Cage film was ok maar nu ook weer niet geweldig.

    Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *